Zien!!! Het Women Unite Event in 9 foto’s

20 maart 2023 | Inspiratie

Het Women Unite Event van 17 maart was een event om nooit te vergeten. Dat zegt natuurlijk iedereen die een event organiseert, maar het was écht zo! We noemen: de magische locatie de Duif in Amsterdam, meer dan tweehonderd prachtige vrouwen bijeen, een toffe line-up waar je U tegen zegt én de energie… die was onbeschrijfelijk. Kortom, het was er eentje voor in de boeken. In negen spetterende foto’s nemen we je mee. Geniet je mee?

 1. De deuren openen
  De oprichtster van het Manifestatie Magazine, Linda Dronkers-Steijn, opende samen met host van het event, Rolien Magendans, de grote, houten deuren van de Duif. Welkom!
 2. In de rij
  Geen uitverkoop, maar rijen voor het Women Unite Event. Spot je hier en daar gekleurde outfits?
 3. Host
  Deze spetterende dag werd gehost door Rolien Magendans. Zij is ook wel bekend van de podcast Hoeveel ben ik waard of misschien ken je haar van jouw vakantietripje, want ze is al járen stewardess bij KLM. Naast deze werkzaamheden was ze de presentatrice van ons event. En dat deed ze fantastisch!
 4. Lancering editie 7 Women Unite
  Het Women Unite Event was hét perfecte moment om de nieuwste editie van Manifestatie Magazine te lanceren. Dit deden we met de covermodellen Vivian Reijs, Marije Knevel, Marjolein Berendsen en Linda Dronkers-Steijn. Helaas kon Kelly Weekers er niet bij zijn. Maar de gezichten van de andere vier dames liegen er niet om; ze stralen bij het in ontvangst nemen en het zien van de beelden.

 5. Geen handjes, maar exemplaren in de lucht
  Alle aanwezigen kregen een editie mee. Vanaf 24 maart ligt dit prachtige exemplaar in de winkels. Dan kan jij ‘m ook zo omhoog houden zoals de hele zaal hieronder doet. Tag je ons bij het eindresultaat?
 6. Women Unite
  Het heet Women Unite met een reden, want verbinden deden we! Wat een gezelligheid.
 7. Meditatie
  Na het zien en doorbladeren van de nieuwste editie startte Holistisch Therapeut Marjolein Berendsen met een Reikimeditatie onder zangbegeleiding van Tamara Puffer. Een magische meditatie om je dromen helderder te zien en de kracht in jezelf te omarmen.
 8. Women wijsheid
  Na de inzichtelijke meditatie leerde Lena Rentschler ons in haar masterclass wijsheden op een zeer komische wijze over je vrouwelijke cyclus. Wist je dat deze bestaat uit vier fasen? Je menstruatie fase, de pre-ovulatie fase, de ovulatie fase en de pre-munstruatie fase. Maar eerst even de heupjes los, en zo stonden we met meer dan tweehonderd vrouwen te dansen in de Duif.
 1. Geheeld en geliefd naar huis
  Tot slot zorgde Vilna van Betten voor een enorme energieverandering met een Body Mind Reset waarbij je blokkades oplostte die jou ervan weerhielden om jouw mooiste leven te leven. Dit was magisch.

Baal je dat je niet bij het event was? Niet getreurd, want op 6 oktober 2023 organiseert Manifestatie Magazine opnieuw een event. Dit keer met het thema Energy. Iedereen is welkom! Scoor je ticket op www.manifestatiemagazine.nl/energy.

You have Successfully Subscribed!