Wonderen manifesteren door van angst naar liefde te bewegen 

Wonderen manifesteren is het nieuwste boek van Willemijn Welten. Ze vertelt haar persoonlijke verhaal over de weg die zij aflegde van angst naar liefde, aan de hand van de lessen die ze leerde uit Een Cursus in Wonderen. Dit grote blauwe boek heeft zij vertaald naar praktische tips, oefeningen en gebedjes die je elke dag kunt toepassen. Een pareltje tussen de vele manifestatie boeken.

Manifesteren als levenswijze 

Een leuke nieuwkomer op de Nederlandse markt: Manifesteren – 7 stappen om je mooiste leven te leven van Roxie Nafousi. De titel zegt het al. In zeven stappen word je op toegankelijke wijze meegenomen in hoe jij je mooiste leven kunt manifesteren. Daar hebben we niets aan toe te voegen. Gewoon lezen en doen.

De wet der resonantie 

De wet der resonantie, een relatief onbekend boek, maar totaal onterecht. Als jij niet genoeg krijgt van alles wat met creatie en manifesteren te maken heeft, dan is dit echt een aanrader! Het boek legt je uit hoe manifesteren werkt, niet met een stappenplan maar meer vanuit de praktijkervaring van de auteur. Tevens legt het je op simpele wijze uit wat de wetenschap zegt over manifesteren. Dit boek mag dus niet in je boekenkast ontbreken op je manifestatiepad.

Lekker vibreren op jouw verlangen

De Wonderlijke Kracht van Bewuste Intentie van Esther en Jerry Hicks leert je dat het niet alleen gaat om het bewust zetten van een intentie, maar vooral ook om het verkrijgen van inzicht door je emoties te zien als wegwijzers naar wat je manifesteert. Het leert je bewust je energie te sturen met je gedachten en emoties, je vibratie, en het geeft per levensthema (zoals gezondheid, relaties of werk) tips hoe aan te trekken wat je verlangt.

Beste geld/money mindset boeken

Dé klassieker onder de manifestatie boeken

Think and Grow Rich van Napoleon Hill is de absolute klassieker als je het hebt over manifesteren. In Think and Grow Rich – waarvan de Nederlandse versie is bewerkt door Michael Pilarczyk – neemt Hill je mee in de stappen die je hebt te zetten om rijk te worden, gebaseerd op zijn uitgebreide onderzoek naar succesvolle mensen. Maar het gaat veel dieper dan alleen rijk worden. Het is een boek dat je leert hoe krachtig je mind is als je ‘m op de juiste manier voor je laat werken. Een absolute aanrader!

Je bent rijk geboren

Bob Proctor was een van de eerste die een zeer groot bereik wist te realiseren voor zijn boodschap over de wet van de aantrekkingskracht. Waar je in eerste instantie denkt dat het bij Bob Proctor vooral om succes en de buitenkant gaat, is dat absoluut niet het geval. Hij weet als geen ander de boodschap over te brengen wat ons onbewuste en onze conditionering te maken hebben met hoe ons leven is en hoe dat ook in te zetten om een andere realiteit te creëren. Dit boek is een aanrader als je wilt werken aan jouw (money)mindset.

Denken als een miljonair

‘Als je de vruchten wilt veranderen, zul je eerst de wortels moeten veranderen.’ Een mooie quote uit Het miljonairsbrein ontrafeld. Jouw buitenwereld wordt gecreëerd door je binnenwereld. Dat geldt ook voor je financiële positie. Wil jij een andere relatie met geld? Dan legt dit boek je prachtig uit hoe jij aan de slag kunt met jouw binnenwereld om je buitenwereld, je financiële situatie, te kunnen veranderen.

Beste boeken over bewustzijn/manifesteren en wat de wetenschap daarover zegt

Manifesteren in een wetenschappelijk jasje

Golven van geluk brengt je de wetenschappelijke onderbouwing waarom jouw emoties en gedachten krachten hebben. Op een toegankelijke en leuke manier word je meegezogen in de wereld op kwantumniveau en krijg je de praktische vertaling hoe die kennis om te zetten om jouw gewenste realiteit te creëren. Een aanrader als je niet alleen wilt weten hoe je moet manifesteren maar ook waarom het werkt.

€ 22,50 via envisionyourfuture.nl, ook te bestellen in combinatie met het manifestatiemagazine via manifestatiemagazine.nl

Altijd al met je gedachten een zaadje willen laten groeien? 

Auteur van Het intentie-experiment, Lynne McTaggart, is een onderzoeksjournalist die in dit boek de wetenschappelijke studies deelt waaruit blijkt dat onze aandacht en onze intentie, de kracht hebben om onze wereld te beïnvloeden. Verbazingwekkend! Of toch niet? Zo werkt manifesteren ‘gewoon’. Maar het wetenschappelijke bewijs blijft ontzettend interessant.

Denken met gevoel

Waar het rationele denken in onze maatschappij op een voetstuk wordt geplaatst, laat hoogleraar psychologie Ap Dijksterhuis in zijn boek Het slimme onbewuste zien dat dit misplaatst is. Niet ons bewuste, maar juist ons onbewuste is allesbepalend in ons leven. Ons onbewuste stuurt ons gedrag, ons denken en onze gevoelens. Een absolute eye-opener en must read! 

Beste mindset / zelfontwikkelingsboeken 

De fontein, vind je plek – Els van Steijn

In de Fontein legt Els van Steijn heel mooi uit hoe jouw systeem van herkomst (de onlosmakelijke verbinding met al je familieleden) van grote invloed kan zijn op jouw functioneren en handelen in het dagelijks leven. Net als de natuur kent dat systeem onzichtbare wetmatigheden waarvan je je vaak niet bewust bent, maar die grote invloed op je leven uitoefenen. De praktische tips en heldere theorieën in De Fontein leggen uit hoe je deze systemische wetmatigheden voor je kunt laten werken, om daarmee op volle kracht in het leven te komen staan.

De logica van geluk – ontdek de formule

De logica van geluk is het boek van Mo Gawdat. Hij was gezond, extreem rijk en succesvol, maar Mo Gawdat voelde zich diep ongelukkig. Mo besloot het fenomeen van gelukservaring te benaderen als een ingenieur: onderzoek de bewijsbare feiten en pas een analytische logica toe. Hij zou zijn bevindingen delen met de hele wereld om zo veel mogelijk mensen te helpen gelukkiger te worden. Zijn statement is duidelijk: ongeacht de hindernissen op ons pad, de lasten die we met ons meedragen en de beproevingen die we doorstaan, bezit ieder van ons het vermogen om gelukkig te zijn met het bestaan zoals het is.

Kies jij voor je IK1 of IK2?

In IK BEN GEWELDIG al denk ik van niet neemt Derk Bothe je mee in jouw eigen onderzoek naar wie je nou eigenlijk bent. Heb je invloed op wie je bent? Op hoe jij je voelt? Op wat je wilt en hoe je dat wat je wilt realiseert? Je bent geweldig, al denk je soms van niet door gedachten die jou een ander verhaal vertellen. Gelukkig heb je invloed op die gedachten. Ik ben geweldig en jij bent geweldig! Lezen dus.

Verhoog je trillingsfrequentie

Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie je werkelijk bent. De energiewereld van onze geest, onze gedachten en emoties worden vaak over het hoofd gezien, terwijl werkelijk alles in het leven doordrongen is van vibrerende energie. In dit boek laat Penney Peirce niet alleen zien hoe je je persoonlijke trillingsfrequentie kunt vaststellen, maar ook hoe je die kunt verhogen. Een verhoogde trillingsfrequentie brengt je in een nieuwe realiteit: je verbetert je relaties, vindt creatieve oplossingen voor bestaande problemen en bereikt een vervuld leven.

Kinderboeken

Films die nergens draaien

Een spannend, geestig en ontroerend kinderboek. Op dezelfde dag dat hoofdpersonage Cato ter wereld kwam, heeft haar moeder die verlaten. Cato’s vader is sindsdien altijd afwezig, ook al zit hij gewoon tegenover zijn dochter aan tafel. Cato heeft zich er inmiddels bij neergelegd. Denkt ze.
Wanneer ze thuis een geheimzinnig kaartje vindt van een verlaten bioscoop en ontdekt dat deze weer open is, besluit Cato er een kijkje te gaan nemen. Al snel ontdekt ze dat er iets vreemds met de bioscoop aan de hand is, en dat het geen gewone films zijn die er draaien. De bioscoop lijkt in verbinding te staan met het verleden.

Beste boeken die gechanneld zijn

Intappen op de juiste frequentie

Vraag en het wordt gegeven is een van de boeken van Esther en Jerry Hicks, waarin ze de boodschappen van Abraham Hicks channelen. Een mooie instapper als jij meer wilt weten over de werking van het universum en hoe in te tappen op de energie die jij wilt aantrekken, oftewel wilt manifesteren. Een eye-opener als je net begint met manifesteren en het ontwikkelen van een bredere blik op The Universe.

Ff lekker babbelen met God

Wanneer de Amerikaanse Neale op een dag een boze brief schrijft aan God, krijgt hij tot zijn verbazing antwoord. Vanaf dat moment hoort hij een stem die antwoord geeft op al zijn vragen en die zich meldt als God. Je zou het bijna niet geloven (mits je al veel langer bezig bent met bewustzijn en alles-is-een), maar als je het boek leest en de antwoorden van God, dan kun je er bijna niet omheen. De antwoorden zijn zo helder, zo logisch en ook zo grappig tegelijkertijd, maar die je zelf eigenlijk niet zou kunnen bedenken. Allerlei facetten komen langs. Een fantastisch boek!

Beste boeken over werking van het brein en menselijk lichaam

Jouw krachtige brein

Krijg met Jouw krachtige brein antwoorden op de vragen die bijdragen aan de connectie tussen hoofd en hart vanuit jouw eigen krachtige energie Inclusief waardevolle oefeningen om beter in contact te komen met jezelf. In dit boek beschrijft Charlotte waarin je groei en ontwikkeling zit en laat zien wat het verruimen van bewustzijn, zelfliefde en wilskracht voor je kan doen. Met als beloning: meer eigenaarschap over jouw leven en processen.

Een eye-opener voor de kracht van onze overtuigingen

In De biologie van de overtuiging toont professor Bruce Lipton aan dat onze overtuigingen ons op genetisch niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Wanneer jij jouw overtuigingen bewust stuurt, heb je effect op een gezonder en gelukkiger leven. Voor mensen die van een theoretische onderbouwing houden, een must-read! 

Je kunt meer dan je denkt

Uw brein als medicijn van psychiater en wetenschapper Servan-Schreiber laat zien hoe we in de afgelopen decennia ons emotionele brein hebben verwaarloosd en de gevolgen daarvan op ons welzijn. Op toegankelijke, praktische en onderbouwde manier laat hij zien dat we zelf veel meer in ons vermogen hebben om onze eigen gezondheid te sturen door de helende kracht van ons brein. 

Beste boeken over (zelf)heling

You are healing power!

In HEEL jezelf van mentale en fysiek klachten deelt Vilna van Betten de relatie tussen fysieke klachten en onverwerkte, geblokkeerde emoties die opgeslagen liggen in het celgeheugen. Door deze te resetten en opnieuw te programmeren kunnen lichaam en geest zich herstellen waardoor fysieke klachten kunnen oplossen. Een inspirerend en leerzaam boek!

HEEL is nu als actie samen met het boek Golven van geluk te koop voor €32,50 in plaats van €42,50

Het basisboek over (zelf)heling en zelfliefde!

Als je met bewustzijn, spiritualiteit, manifesteren en gezondheid bezig bent, dan is dit boek een must read! Het bevat al deze componenten. Het boek geeft je volop inspiratie waarom jij je realiteit creëert. Maar ook waarom dit vaak vanuit je onbewuste programma’s gebeurt. En heb jij last van fysieke klachten? Dan bevat het ook nog eens een geweldig overzicht welke emotionele blokkades hieraan ten grondslag (kunnen) liggen en hoe deze te helen. En tot slot, het boek leest gewoon heerlijk weg! Een absolute aanrader!

Inspirerende ‘vrouwen’boeken

RISE, lady, rise! 

RISE is het autobiografische verhaal – en Zielactivatie boek – van Marieke van Meijeren over een bijna-dood ervaring, verlies, liefde, vertrouwen en overwinning. Marieke neemt je op meeslepende en zelfs enigszins humoristische wijze mee hoe je de verandering kunt maken van leven naar de verwachtingen van de buitenwereld naar een spiritueel leven vanuit je ware zelf zodat je liefde, vrijheid en geluk kunt ervaren. Een heerlijk boek, van begin tot eind. 

Zoektocht naar het verleden 

Moederziel is het autobiografische boek van Sophie Zeestraten. Sophie is vijf jaar oud wanneer haar moeder het gezin verlaat en nooit meer terugkomt. Op haar 40ste krijgt ze een burnout en gaat op zoek naar het verhaal van haar jeugd. Het boek laat zien welke impact onze kindertijd op ons heeft, wat en hoe diepe overtuigingen over onszelf ons kunnen belemmeren in ons leven en wat we eraan kunnen doen. Een aangrijpend en prachtig boek.

Woman!

Een liefdesbrief aan alle vrouwen. Dat alleen klinkt al wondermooi. Lucy Woesthoff schreef er eentje in haar debuut Woman. Ze schrijft over verbinding, sisterhood, maar ook over verdriet en kwetsbaarheden en daar juist de kracht van zien. Het is een boek wat voelt als een knuffel van een vrouw aan een vrouw. Het is een ode aan de vrouw. En dat vinden we prachtig. 

Beste boeken over (zelf)liefde

Liefde kunnen aantrekken! 

Heb jij altijd ‘pech’ met relaties? Wanneer jij iemand leuk vindt, weet die persoon jou ongelofelijk pijn te doen en je af te stoten. Vind iemand anders jou ongelofelijk leuk, ben jij er een kei in om diegene af te wimpelen. Herkenbaar? Lees dan het boek Liefdesbang van Hannah Cuppen. Hannah neemt je mee in wat verlatings- en bindingsangst is, hoe het te herkennen en hoe het te helen. Een inzichtelijk maar ook praktisch boek om jezelf weer lief te hebben en de liefde aan te trekken.  

 

Beste boeken over rouw/verlies

Hoe verlies om te zetten in kracht 

Ellemieke Vermolen weet je met dit boek diep te raken. Ze neemt je mee in haar persoonlijke verhaal over het verlies van haar kindje wanneer ze 39 weken zwanger is. Je voelt haar pijn, haar verdriet, haar verscheuring, maar ook hoe ze weer haar kracht weet terug te vinden door aan zichzelf te werken. Ongelofelijk krachtig en mooi.

 

 

Beste romans met spirituele inslag

Een ongelofelijk mooie roman die je nog lang laat nagenieten

Ik lees bijna geen romans meer, maar ik had de auteur beloofd zijn boek te lezen, dus dan doe ik dat ook. En daar heb ik geen spijt van. Wat een bijzonder boek. Je wordt direct vanaf het begin in het verhaal gezogen. Het is spannend, vermakelijk maar er zit ook nog eens een prachtige diepe boodschap in. Ik was oprecht verbaasd. Ben je met spiritualiteit en bewustzijn bezig en houd je ervan om een roman te lezen? Dan is dit een must read!

 

 

Mooiste journals

Journallen in MY JOURNAL

In MY JOURNAL ga je lezen, schrijven en alles te weten komen over wie je diep van binnen bent. Want dat geeft je het zelfvertrouwen, de inzichten en het bewustzijn om jouw doelen en dromen waar te maken. Met MY JOURNAL krijg je nieuwe energie en ga je denken in mogelijkheden, zodat je eindelijk kan gaan doen wat het allerbeste is voor jou! 

MY JOURNAL is een boek, werkboek en zelfkennis bijbel ineen. Een geweldige coachingstool om thuis vanaf de bank te doen.

 

 

You have Successfully Subscribed!