Boekentips uit het Manifestatie Magazine

Editie 1

Dé klassieker onder de manifestatie boeken

Think and Grow Rich van Napoleon Hill is de absolute klassieker als je het hebt over manifesteren. In Think and Grow Rich – waarvan de Nederlandse versie is bewerkt door Michael Pilarczyk – neemt Hill je mee in de stappen die je hebt te zetten om rijk te worden, gebaseerd op zijn uitgebreide onderzoek naar succesvolle mensen. Maar het gaat veel dieper dan alleen rijk worden. Het is een boek dat je leert hoe krachtig je mind is als je ‘m op de juiste manier voor je laat werken. Een absolute aanrader!

Intappen op de juiste frequentie

Vraag en het wordt gegeven is een van de boeken van Esther en Jerry Hicks, waarin ze de boodschappen van Abraham Hicks channelen. Een mooie instapper als jij meer wilt weten over de werking van het universum en hoe in te tappen op de energie die jij wilt aantrekken, oftewel wilt manifesteren. Een eye-opener als je net begint met manifesteren en het ontwikkelen van een bredere blik op The Universe.

Manifesteren in een wetenschappelijk jasje

Golven van geluk brengt je de wetenschappelijke onderbouwing waarom jouw emoties en gedachten krachten hebben. Op een toegankelijke en leuke manier word je meegezogen in de wereld op kwantumniveau en krijg je de praktische vertaling hoe die kennis om te zetten om jouw gewenste realiteit te creëren. Een aanrader als je niet alleen wilt weten hoe je moet manifesteren maar ook waarom het werkt.

€ 22,50 via envisionyourfuture.nl, ook te bestellen in combinatie met het manifestatiemagazine via manifestatiemagazine.nl

Editie 2

Lekker vibreren op jouw verlangen

De Wonderlijke Kracht van Bewuste Intentie van Esther en Jerry Hicks leert je dat het niet alleen gaat om het bewust zetten van een intentie, maar vooral ook om het verkrijgen van inzicht door je emoties te zien als wegwijzers naar wat je manifesteert. Het leert je bewust je energie te sturen met je gedachten en emoties, je vibratie, en het geeft per levensthema (zoals gezondheid, relaties of werk) tips hoe aan te trekken wat je verlangt.

Altijd al met je gedachten een zaadje willen laten groeien? 

Auteur van Het intentie-experiment, Lynne McTaggart, is een onderzoeksjournalist die in dit boek de wetenschappelijke studies deelt waaruit blijkt dat onze aandacht en onze intentie, de kracht hebben om onze wereld te beïnvloeden. Verbazingwekkend! Of toch niet? Zo werkt manifesteren ‘gewoon’. Maar het wetenschappelijke bewijs blijft ontzettend interessant.

The invitation… om te creëren vanuit het hart

Je creëert wat er in jou leeft. Ook je schaduwkanten. Dat maakt manifesteren niet altijd ‘makkelijk’. In The Invitation neemt Juno Burger je mee in een aantal simpele stappen, om dat wat er in je leeft te laten zijn. Je emoties, gevoelens en gedachten waar te nemen zoals ze zijn. Hierdoor kun je je onthechten van jouw ‘probleem’ en kun je moeiteloos creëren vanuit je hart. ‘Als niets meer hoeft te veranderen, verandert alles!’