Boekentips uit het Manifestatie Magazine

Editie 1

Dé klassieker onder de manifestatie boeken

Think and Grow Rich van Napoleon Hill is de absolute klassieker als je het hebt over manifesteren. In Think and Grow Rich – waarvan de Nederlandse versie is bewerkt door Michael Pilarczyk – neemt Hill je mee in de stappen die je hebt te zetten om rijk te worden, gebaseerd op zijn uitgebreide onderzoek naar succesvolle mensen. Maar het gaat veel dieper dan alleen rijk worden. Het is een boek dat je leert hoe krachtig je mind is als je ‘m op de juiste manier voor je laat werken. Een absolute aanrader!

Intappen op de juiste frequentie

Vraag en het wordt gegeven is een van de boeken van Esther en Jerry Hicks, waarin ze de boodschappen van Abraham Hicks channelen. Een mooie instapper als jij meer wilt weten over de werking van het universum en hoe in te tappen op de energie die jij wilt aantrekken, oftewel wilt manifesteren. Een eye-opener als je net begint met manifesteren en het ontwikkelen van een bredere blik op The Universe.

Manifesteren in een wetenschappelijk jasje

Golven van geluk brengt je de wetenschappelijke onderbouwing waarom jouw emoties en gedachten krachten hebben. Op een toegankelijke en leuke manier word je meegezogen in de wereld op kwantumniveau en krijg je de praktische vertaling hoe die kennis om te zetten om jouw gewenste realiteit te creëren. Een aanrader als je niet alleen wilt weten hoe je moet manifesteren maar ook waarom het werkt.

€ 22,50 via envisionyourfuture.nl, ook te bestellen in combinatie met het manifestatiemagazine via manifestatiemagazine.nl

Editie 2

Lekker vibreren op jouw verlangen

De Wonderlijke Kracht van Bewuste Intentie van Esther en Jerry Hicks leert je dat het niet alleen gaat om het bewust zetten van een intentie, maar vooral ook om het verkrijgen van inzicht door je emoties te zien als wegwijzers naar wat je manifesteert. Het leert je bewust je energie te sturen met je gedachten en emoties, je vibratie, en het geeft per levensthema (zoals gezondheid, relaties of werk) tips hoe aan te trekken wat je verlangt.

Altijd al met je gedachten een zaadje willen laten groeien? 

Auteur van Het intentie-experiment, Lynne McTaggart, is een onderzoeksjournalist die in dit boek de wetenschappelijke studies deelt waaruit blijkt dat onze aandacht en onze intentie, de kracht hebben om onze wereld te beïnvloeden. Verbazingwekkend! Of toch niet? Zo werkt manifesteren ‘gewoon’. Maar het wetenschappelijke bewijs blijft ontzettend interessant.

The invitation… om te creëren vanuit het hart

Je creëert wat er in jou leeft. Ook je schaduwkanten. Dat maakt manifesteren niet altijd ‘makkelijk’. In The Invitation neemt Juno Burger je mee in een aantal simpele stappen, om dat wat er in je leeft te laten zijn. Je emoties, gevoelens en gedachten waar te nemen zoals ze zijn. Hierdoor kun je je onthechten van jouw ‘probleem’ en kun je moeiteloos creëren vanuit je hart. ‘Als niets meer hoeft te veranderen, verandert alles!’

Editie 3

Kies jij voor je IK1 of IK2?

In IK BEN GEWELDIG al denk ik van niet neemt Derk Bothe je mee in jouw eigen onderzoek naar wie je nou eigenlijk bent. Heb je invloed op wie je bent? Op hoe jij je voelt? Op wat je wilt en hoe je dat wat je wilt realiseert? Je bent geweldig, al denk je soms van niet door gedachten die jou een ander verhaal vertellen. Gelukkig heb je invloed op die gedachten. Ik ben geweldig en jij bent geweldig! Lezen dus.

Ontdek de leider in jou, vanuit je authentieke zelf

New Female Leader, is het boek van Caroline Glasbergen dat ze schreef na meer dan 70 gesprekken met vrouwelijk leiders. Gecombineerd met wetenschappelijke studies legt ze de uitdagingen van ons systeem voor vrouwelijk leiderschap haarfijn bloot. Ze geeft inzichten, tips en tools voor zelfbewustzijn en voor het vinden van een balans tussen onze masculiene en feminiene kanten. Inspirerend en praktisch voor zowel vrouwen áls mannen.  

Denken als een miljonair

‘Als je de vruchten wilt veranderen, zul je eerst de wortels moeten veranderen.’ Een mooie quote uit Het miljonairsbrein ontrafeld. Jouw buitenwereld wordt gecreëerd door je binnenwereld. Dat geldt ook voor je financiële positie. Wil jij een andere relatie met geld? Dan legt dit boek je prachtig uit hoe jij aan de slag kunt met jouw binnenwereld om je buitenwereld, je financiële situatie, te kunnen veranderen.

Editie 4

Een eye-opener voor de kracht van onze overtuigingen

In De biologie van de overtuiging toont professor Bruce Lipton aan dat onze overtuigingen ons op genetisch niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Wanneer jij jouw overtuigingen bewust stuurt, heb je effect op een gezonder en gelukkiger leven. Voor mensen die van een theoretische onderbouwing houden, een must-read! 

Je kunt meer dan je denkt

Uw brein als medicijn van psychiater en wetenschapper Servan-Schreiber laat zien hoe we in de afgelopen decennia ons emotionele brein hebben verwaarloosd en de gevolgen daarvan op ons welzijn. Op toegankelijke, praktische en onderbouwde manier laat hij zien dat we zelf veel meer in ons vermogen hebben om onze eigen gezondheid te sturen door de helende kracht van ons brein. 

Zoektocht naar het verleden 

Moederziel is het autobiografische boek van Sophie Zeestraten. Sophie is vijf jaar oud wanneer haar moeder het gezin verlaat en nooit meer terugkomt. Op haar 40ste krijgt ze een burnout en gaat op zoek naar het verhaal van haar jeugd. Het boek laat zien welke impact onze kindertijd op ons heeft, wat en hoe diepe overtuigingen over onszelf ons kunnen belemmeren in ons leven en wat we eraan kunnen doen. Een aangrijpend en prachtig boek.

Editie 5

Wonderen manifesteren door van angst naar liefde te bewegen 

Wonderen manifesteren is het nieuwste boek van Willemijn Welten. Ze vertelt haar persoonlijke verhaal over de weg die zij aflegde van angst naar liefde, aan de hand van de lessen die ze leerde uit Een Cursus in Wonderen. Dit grote blauwe boek heeft zij vertaald naar praktische tips, oefeningen en gebedjes die je elke dag kunt toepassen. Een pareltje tussen de vele manifestatie boeken.

RISE, lady, rise! 

RISE is het autobiografische verhaal – en Zielactivatie boek – van Marieke van Meijeren over een bijna-dood ervaring, verlies, liefde, vertrouwen en overwinning. Marieke neemt je op meeslepende en zelfs enigszins humoristische wijze mee hoe je de verandering kunt maken van leven naar de verwachtingen van de buitenwereld naar een spiritueel leven vanuit je ware zelf zodat je liefde, vrijheid en geluk kunt ervaren. Een heerlijk boek, van begin tot eind. 

Manifesteren als levenswijze 

Een leuke nieuwkomer op de Nederlandse markt: Manifesteren – 7 stappen om je mooiste leven te leven van Roxie Nafousi. De titel zegt het al. In zeven stappen word je op toegankelijke wijze meegenomen in hoe jij je mooiste leven kunt manifesteren. Daar hebben we niets aan toe te voegen. Gewoon lezen en doen.

Editie 6

De weg naar zelfliefde

Wat ik eerder had willen weten is een open en eerlijk boek over Marian Mudder haar eigen weg van angst naar zelfliefde en acceptatie. Marian weet ingewikkelde zaken simpel en helder te verwoorden. Naast eigen ervaring wordt het ondersteund met theorie. Dit boek gaat niet over jezelf verbeteren, het gaat over jezelf accepteren precies zoals je bent. 

Denken met gevoel

Waar het rationele denken in onze maatschappij op een voetstuk wordt geplaatst, laat hoogleraar psychologie Ap Dijksterhuis in zijn boek Het slimme onbewuste zien dat dit misplaatst is. Niet ons bewuste, maar juist ons onbewuste is allesbepalend in ons leven. Ons onbewuste stuurt ons gedrag, ons denken en onze gevoelens. Een absolute eye-opener en must read! 

You are healing power!

In HEEL jezelf van mentale en fysiek klachten deelt Vilna van Betten de relatie tussen fysieke klachten en onverwerkte, geblokkeerde emoties die opgeslagen liggen in het celgeheugen. Door deze te resetten en opnieuw te programmeren kunnen lichaam en geest zich herstellen waardoor fysieke klachten kunnen oplossen. Een inspirerend en leerzaam boek!

HEEL is nu als actie samen met het boek Golven van geluk te koop voor €32,50 in plaats van €42,50