Over

Het Manifestatie Magazine Team

 

Linda Dronkers

Initiatiefnemer/CEO Manifestatie Magazine

Linda is helemaal gek van alles wat te maken heeft met je eigen realiteit creëren met een speciale interesse in de wetenschap erachter. Die kennis heeft haar leven compleet veranderd en het is in haar optiek de sleutel naar een nog mooiere wereld. Het is Linda haar drijfveer om middels het Manifestatie Magazine mensen te inspireren over deze positieve manier van leven. Daarnaast is Linda auteur van het boek Golven van geluk, wat de wetenschap achter manifesteren in begrijpelijke taal uitlegt. Ze begeleidt via haar bedrijf Envision Your Future mensen naar meer persoonlijk geluk en zakelijk succes. Linda haar motto: ‘Alles is mogelijk, de enige begrenzing is je eigen gedachte!’

Linda Hemmes

Fotograaf Manifestatie Magazine

Linda runt al ruim tien jaar haar eigen fotografie studio. Al van jongs af aan is ze bezig met fotografie. Linda helpt vrouwelijke ondernemers met beelden die precies passen bij de boodschap die ze willen uitdragen om zo hun grootsheid aan de wereld te kunnen tonen. Linda coacht en begeleidt daarnaast vrouwelijke ondernemers om het beste uit henzelf te halen. Linda haar visie: iedereen is mooi en mijn missie is om iedere vrouw haar mooiste zelf te laten zien.

Wendy de Boer

Vormgever Manifestatie Magazine

Wendy heeft al van kleins af aan een grote liefde voor mooie plaatjes, echte verhalen en het maken van boekjes. Werken op de redactie van een tijdschrift was altijd haar grote droom. Inmiddels leeft ze deze droom en is ze al 20 jaar als vormgever / art director betrokken bij een groot landelijk magazine. En nu ook bij het Manifestatie Magazine! Urenlang kan ze verdwalen in het zoeken naar het juiste beeld, kleuren en mooie letters. Met haar oog voor detail schuift ze net zolang totdat deze elementen op een magische manier samen vallen.

Als het plaatje klopt dan maakt haar hart een sprongetje! Wendy haar motto: Volg het pad waar je hart je brengt!

Bente van Diepen

Redacteur Manifestatie Magazine

Bente begon naast haar studie als redacteur bij Manifestatie Magazine. Met haar mooie schrijfkunsten tovert ze elke transcriptie om in een prachtig verhaal. 

Renske Berckmoes

Renske Berckmoes

Eindredacteur Manifestatie Magazine

Renske heeft een passie voor alles wat met taal te maken heeft. En dat merken we! Bij elke rubriek die zij bekijkt, krijgen we een verbeterd stuk tekst terug. En dat niet alleen, ze voegt ook altijd wat gezelligheid toe. Alleen al door standaard onder haar mail af te sluiten met groentelijke frieten, Renske. 🙂

You have Successfully Subscribed!