Veelgestelde vragen

Waar is het Manifestatie Magazine fysiek te koop?

Manifestatie Magazine ligt in de meeste boekhandels. Via store locator kun je zoeken of Manifestatie Magazine in jouw lokale boekhandel ligt: https://vmbpress.nl/store-locator/manifestatie-magazine/

Ik heb een vraag over mijn huidige abonnement. Waar kan ik daarvoor terecht?

Abonnementenland verzorgt de verwerking, afhandeling en verzorging van abonnementen van Manifestatie Magazine.

Voor vragen over je abonnement of je bestelling kun je terecht bij Abonnementenland: https://aboland.nl/bladen/mode-en-lifestyle/lifestyle/manifestatiemagazine/

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen na de bestelprocedure.

Neem voor de zekerheid even contact op met Abonnementenland, zij kunnen kijken of het goed is gegaan: https://aboland.nl/bladen/mode-en-lifestyle/lifestyle/manifestatiemagazine/

Wanneer ontvang ik mijn eerste nummer?

Manifestatie Magazine komt uit in de maanden september/oktober, december, maart en juli. Wanneer je in een van deze maanden een abonnement neemt, is het eerste nummer dat je ontvangt de editie erna. In de bevestigingsmail zie je de datum waarop de eerstvolgende Manifestatie Magazine editie verschijnt.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Manifestatie Magazine werkt met een jaarabonnement, je krijgt Manifestatie Magazine 4 keer per jaar toegestuurd. Het abonnement is na een jaar opzegbaar. Zeg jij niet op? Dan gaan wij ervan uit dat je nog een jaar ons magazine wilt ontvangen. De kosten van een jaarabonnement zijn €44,44 per jaar.

Ik woon in het buitenland. Kan ik mij abonneren?

Op dit moment kun je alleen abonneren als je in België woont.

Hoe kan ik een abonnement cadeau geven?

Dat kan door bij het bestelformulier je de gegevens van de ontvanger in te vullen en bij afwijkend factuuradres ‘ja’ aan te vinken en je eigen adres in te vullen.

Kan ik adverteren in Manifestatie Magazine?

Jazeker. Wanneer de content en producten en/of diensten passen bij waar wij voor staan en interessant is voor onze doelgroep, kun je adverteren in het Manifestatie Magazine. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik heb interessante content of een mooi verhaal  voor Manifestatie Magazine.

Voor tips, inbreng van je ‘Mijn Mooiste Manifestatie’ verhaal of andere vragen of opmerkingen over de content van het magazine, kun je mailen naar info@manifestatiemagazine.nl.

Ik heb contact met jullie opgenomen, wanneer krijg ik antwoord?

We lezen alles wat binnenkomt. We krijgen op dit moment zo veel inspirerende verhalen, mooie content en prachtige producten aangeboden om op te nemen in het Manifestatie Magazine, dat een antwoord wat langer op zich laat wachten.

Voor al je vragen over je abonnement of ontvangst van een van de edities, kun je contact opnemen met Abonnementenland. 

 

You have Successfully Subscribed!