Manifestatie Magazine Event – Energy!

“Everything is Energy and that is all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you can not help but get that reality. It can be no other way.” – Albert Einstein

Op 14 oktober 2023 is het zo ver! Het Energy Event!

N

Wil jij ervaren hoe het is om je energie frequentie compleet te veranderen?

N

Wil jij met een grote groep mooie mensen gezamenlijk een energie van liefde en overvloed neerzetten?

N

Wil jij jouw leven een nieuwe wending geven? en

N

Heb jij ook altijd de droom gehad om je cover waardig te voelen en wil jij ook een keer in Manifestatie Magazine komen?

Dan hebben wij iets super tofs voor jou!

Hét Manifestatie Magazine Event – Energy!

Na het overweldigende succes van het Women Unite Event, volgt nu het Energy Event! Een beetje vergelijkbaar, maar ook anders. Maar wat we in ieder geval kunnen beloven: het wordt wederom MAGISCHHHHH!!!

Individueel zijn we krachtig, gezamenlijk zijn we onweerstaanbaar!

Als je met manifesteren en bewustzijn bezig bent, dan ben je je misschien wel bewust dat alles energie is en dat we een creërende kracht bezitten. Wanneer we onze krachten, onze intentie, onze energie, bundelen, dan versterkt dat onze creatiekracht. En dat is precies wat we gaan doen op het Energy Event! We gaan gebruik maken van onze gezamenlijke energie!

Wil jij alvast een voorproefje? Je kunt de aftermovie van het Women Unite Event, gemaakt door Anouk Fleming van AN MEDIA hier bekijken: https://youtu.be/C_BjGIiH0DQ

 

Tijdens het Energy Event ga jij:

 • een middag beleven om nooit te vergeten
 • dichter bij jouw dromen en doelen komen
 • met andere power vrouwen én mannen verbinden
 • een shift maken in jouw energie

Dit ga je ervaren:

 • We gaan die dag de editie Energy van het Manifestatie Magazine lanceren. Die editie staat vol met inspiratie om jouw energie te boosten!
 • Er zijn magische en inspirerende sessies waarbij we gebruik gaan maken van de groepsenergie en het kwantumveld.
 • Gezamenlijke live meditaties/visualisaties om jouw frequentie naar liefde en overvloed te shiften.
 • Live zang die deze dag helemaal afmaakt!
 • En uiteraard gaan we samen verbinden onder het genot van een lekker drankje en hapje!

En dit alles op een unieke en te gekke locatie in Amsterdam: de Duif! Voor € 110,- ex btw kun jij er als early-bird en abonnee van Manifestatie Magazine al bij zijn (vul bij je bestelling je abonneenummer in bij het opmerkingenveld)! Niet abonnees betalen een prijs van €122,- ex btw. De goodiebag is dat al bijna waard! 

Wie zijn de sprekers?

Vilna van Betten

Vilna heeft zichzelf na een jarenlange vindtocht geheeld…. En dat was het omslagpunt in haar leven. Wat was de sleutel naar heling? Na jarenlange onderzoeken, studies en ervaring in haar praktijk wist ze het. Hieruit is haar eigen helende methodiek ontstaan. Deze methode gaat uit van het energetische principe dat al jouw cellen uit energie bestaan met een trilling. Wanneer deze trilling verstoord is of geblokkeerd, ervaar je klachten. Daarnaast is het dé ideale mix van kennis uit de kwantumfysica, epigenetica, positieve psychologie en oosterse wijsheden. Ze noemt het ook wel het vergeten weten, want jij hebt niet alleen zelfhelende kracht, je bent het ook! Je gaat aan de slag om jouw onbewuste celgeheugen te resetten waardoor de trilling verandert en jij in een nieuw pijnvrij en gelukkig bewustzijn bent en jouw gewenste toekomst manifesteert. En dat is dus de Body & Mind Reset.

Op het Energy Event gaat ze jou dit ook laten ervaren. Vilna gaat een Body & Mind Reset met ons doen! Wij hebben dat een aantal keer eerder live mogen ervaren en dit is werkelijk waar magisch!

Onyema Onwuka 

“Bij Onyema ervaar je de grootste doorbraken van je leven terwijl je in je broek plast van de slappe lach”

Voor wie de droomstap maken naar een volgend niveau in leven, ondernemen én je wilt lachten en helemaal de meest stralende versie van jezelf durven zijn tijdens deze journey? Dan wijzen de vingers één kant op: Main Character Mentor en regisseur Onyema Onwuka. Als regisseur is zij ‘het geheim achter de schermen’ bij de meest magische en transformerende events van succesvolle coaches en ondernemers.

Met haar unieke Main Character Method coacht zij (internationale) celebs, manoeuvreert ze achter de schermen bij Tony Robbins en host ze een community met ‘Main Characters’ in Nederland die met haar mentorship en unieke Main Character Method Next Level gaan in hun geluk en succes.

Tijdens het Energy Event mag jij wat van deze methode ervaren. Neuroscience, positieve psychologie gefundeerd in Tribal wisdom en Voice Coaching (!) ontmoeten elkaar in een interactieve Masterclass van Onyema waarbij je daadwerkelijk de kracht en de fun van jouw Main Character gaat ervaren in je leven. Hoe staat het met jouw Main Character Energy?

*Fotograaf: Liselore Stap

Geronimo Snijtsheuvel

Een lange tijd richtte componist en pianist Geronimo Snijtsheuvel zich op klassieke muziek met soms een uitstapje naar Jazz en pop. Toen bleek dat zijn composities perfect aansloten bij trance muziek ging er een wereld voor hem open. Hij werkt(e) samen met DJ Ferry Corsten en DJ Armin van Buuren waar hij voor 18.000 mensen optrad!! We voelen ons dan ook vereerd dat Geronimo tijdens het Energy event met zijn magische muziek voor ons komt spelen waarbij je meegenomen wordt naar jouw diepe verlangens 

Lou Niestadt 

Lou is schrijver, Mama, Nana, Lover, Entrepreneur, (W)onderwijzer en ook wel bekend als Juf Universe. Ze houdt ervan om met de Universele Wetten te experimenteren en gelooft erin dat als we van JOY onze JOB maken, alles waar we van dromen in ons leven dan als vanzelf naar ons toe zal komen. Als er iemand is die veel weet over hoe energie werkt en hoe je dat voor je kan laten werken, maar vooral kan inspireren over voluit LEVEN, en dat ook nog eens op een ongekend grappige manier kan doen, dan is het Lou wel. En dat is dan ook precies wat Lou op het Energy Event gaat doen!

Sanny Verhoeven

Sanny is als ondernemer, spreker en content creator gepassioneerd om anderen te helpen meer uit het leven te halen. Dit doe ze via haar YouTube kanaal Sanny zoekt Geluk, cursussen en masterclasses en de Sanny Side Up planner (met 22.000+ verkopen een bestseller). Sanny zal op het event een meditatie/visualisatie begeleiden.

Rolien Magendans

Een dame vol energie, vol sprankeling en vol liefde! En dan kan ze ook nog eens heel goed presenteren! De ideale combinatie voor een host op het Energy Event! Rolien, die zelf een van de meest succesvolle zakelijke podcasts hosts: Hoeveel ben ik waard?, zal op 14 oktober zorgen voor een stralende aaneenschakeling van het programma! We zijn zo dankbaar dat deze dame ons komt vergezellen!

Dit wordt het event waar je bij wilt zijn!

Wanneer heb jij (voor het laatst) met een groep een enorme kracht gevoeld? Echt enorm? Misschien helemaal nooit? Misschien al lang geleden? Daar kan nu verandering in komen!

Als we met een groep gaan verbinden, ontstaat er een enorm krachtveld. Dat is wat we gaan doen! Ondersteund met helende en inspirerende sessies en meditaties!

Je gaat als een liefdevol energiebommetje naar huis! En het mooie is, dat je altijd terug kan gaan naar die energie. Ook dat gaan we je meegeven. Waardoor je met vertrouwen de volgende stap op jouw pad kunt zetten.

Hoe wat en waar?

Het Energy Event is:

 • Op zaterdagmiddag 14 oktober van circa 13.00 – 17.00 uur. Deuren gaan om 12.15 open.
 • Op een unieke historische locatie:  de Duif in Amsterdam. Zie meest gestelde vragen voor hoe makkelijk het bereikbaar is!
 • Met hele bijzondere sprekers! 
 • Het programma zal anders zijn dan op het Women Unite Event, maar één ding zal gelijk zijn en dat is dat Vilna van Betten het event weer zal afsluiten met een Body Mind Reset, en iedereen die er op het Women Unite Event bij was, weet dan: het dak gaat er weer af!

Wil jij dat niet missen? Voor abonnees met een jaarabonnement op Manifestatie Magazine is de ticketprijs nu als early bird € 110 ex btw (vul bij je bestelling je abonneenummer in bij het opmerkingenveld)! Niet abonnees betalen € 122 ex btw.

Tot slot

Naast een onvergetelijke middag, een waardevolle verbinding, een boost aan kracht en energie, ga je connecten met gelijkgestemden, vrouwen die allemaal bezig zijn met manifesteren en bewustwording en een toffe goodiebag (die heel veel waard is).

Zien we je 14 oktober 2023?

Meest gestelde vragen:

 

– Waar is het? De Duif in Amsterdam. Dit is echt een waanzinnige locatie! En heel goed bereikbaar.

Kom je met de auto? Parkeer dan bij de Rai P+R. Je loopt dan de parkeergarage uit, pakt de metro 2 haltes naar de Vijzelgracht en vanaf daar is het nog geen 5 minuten lopen over de prachtige Prinsengracht. Bij terugkomst bij je auto scan je je OV-chipkaart en parkeer je voor 6 euro!  

– Krijg ik eten en drinken? Ja er zijn lekkere hapjes en drankjes gedurende de middag. Zorg zelf dat je geluncht hebt en kunt avondeten.

– Hoe zit dat met abonnee en niet-abonnee? Omdat we onze vaste abonnees super dankbaar zijn voor hun support, krijgen zij korting op het event. Ben jij abonnee? Klik dan op de link voor abonnees en vul je abonneenummer in bij het opmerkingenveld. Je abonneenummer staat in de bevestigingsmail die je ontving toen je het abonnement afsloot. Ben je niet abonnee? Dan hebben we nog steeds een waanzinnige prijs voor je, het is het méér dan waard!

Manifestatie Magazine Event – Energy:

14 oktober 2023 van circa 13:00 tot 17:00

De Duif in Amsterdam

i

Early bird prijs: € 122,-
Voor abonnees: € 110,-
Prijzen excl. btw

Incl. prachtige goodiebag