Manifestatie Magazine Event – Energy!

“Everything is Energy and that is all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you can not help but get that reality. It can be no other way.” – Albert Einstein

Op 6 oktober 2023 is het zo ver! Het Energy Event!

N

Wil jij ervaren hoe het is om je energie frequentie compleet te veranderen?

N

Wil jij met een grote groep mooie mensen gezamenlijk een energie van liefde en overvloed neerzetten?

N

Wil jij jouw leven een nieuwe wending geven? en

N

Heb jij ook altijd de droom gehad om je cover waardig te voelen en wil jij ook een keer in Manifestatie Magazine komen?

Dan hebben wij iets super tofs voor jou!

Hét Manifestatie Magazine Event – Energy!

Na het overweldigende succes van het Women Unite Event, volgt nu het Energy Event! Een beetje vergelijkbaar, maar ook anders. Maar wat we in ieder geval kunnen beloven: het wordt wederom MAGISCHHHHH!!!

Individueel zijn we krachtig, gezamenlijk zijn we onweerstaanbaar!

Als je met manifesteren en bewustzijn bezig bent, dan ben je je misschien wel bewust dat alles energie is en dat we een creërende kracht bezitten. Wanneer we onze krachten, onze intentie, onze energie, bundelen, dan versterkt dat onze creatiekracht. En dat is precies wat we gaan doen op het Energy Event! We gaan gebruik maken van onze gezamenlijke energie!

 

Tijdens het Energy Event ga jij:

 • een middag beleven om nooit te vergeten
 • dichter bij jouw dromen en doelen komen
 • met andere power vrouwen én mannen verbinden
 • een shift maken in jouw energie

Dit ga je ervaren:

 • We gaan die dag de editie Energy van het Manifestatie Magazine lanceren. Die editie staat vol met inspiratie om jouw energie te boosten!  
 • Er zijn magische en inspirerende sessies waarbij we gebruik gaan maken van de groepsenergie en het kwantumveld.
 • Gezamenlijke live meditaties/visualisaties om jouw frequentie naar liefde en overvloed te shiften.
 • Live zang die deze dag helemaal afmaakt!
 • En uiteraard gaan we samen verbinden onder het genot van een lekker drankje en hapje!

En dit alles op een unieke en te gekke locatie in de buurt van Amsterdam: de Duif in Amsterdam! Voor € 110,- ex btw kun jij er als early-bird en abonnee van Manifestatie Magazine al bij zijn! Niet abonnees betalen een prijs van €122,- ex btw. De goodiebag is dat al bijna waard! 

Dit wordt het event waar je bij wilt zijn!

Wanneer heb jij (voor het laatst) met een groep een enorme kracht gevoeld? Echt enorm? Misschien helemaal nooit? Misschien al lang geleden? Daar kan nu verandering in komen!

Als we met een groep gaan verbinden, ontstaat er een enorm krachtveld. Dat is wat we gaan doen! Ondersteund met helende en inspirerende sessies en meditaties!

Je gaat als een liefdevol energiebommetje naar huis! En het mooie is, dat je altijd terug kan gaan naar die energie. Ook dat gaan we je meegeven. Waardoor je met vertrouwen de volgende stap op jouw pad kunt zetten.

Hoe wat en waar?

Het Energy Event is:

 • Op vrijdagmiddag 6 oktober van circa 13.00 – 17.00 uur. Deuren gaan om 12.15 open.
 • Op een unieke historische locatie:  voorlopig is dat De Duif in Amsterdam. Zie meest gestelde vragen voor hoe makkelijk het bereikbaar is!
 • Met hele bijzondere sprekers!

Wil jij dat niet missen? Voor abonnees met een jaarabonnement op Manifestatie Magazine is de ticketprijs nu als early bird € 110 ex btw! Niet abonnees betalen € 122 ex btw. 

Tot slot

Naast een onvergetelijke middag, een waardevolle verbinding, een boost aan kracht en energie, ga je connecten met gelijkgestemden, vrouwen die allemaal bezig zijn met manifesteren en bewustwording en een toffe goodiebag (die heel veel waard is).

Zien we je 6 oktober 2023?

Meest gestelde vragen:

– Waar is het? Voorlopig in De Duif in Amsterdam. Dit is echt een waanzinnige locatie! En heel goed bereikbaar.

Kom je met de auto? Parkeer voor 1 euro bij de RAI (hele grote overzichtelijk parkeergarage). Je loopt de parkeergarage uit en je loopt zo op de metrohalte af. Pak metro 52 (die komt elke paar minuten) en na 2 haltes stap je uit bij halte Vijzelgracht. Vanaf daar loop je nog geen 5 minuten over de Prinsengracht (prachtig!) naar de Duif. Je bent binnen een kwartier van de RAI naar de Duif.  Ga weer terug met de metro naar de RAI, scan je OV kaart bij het afrekenen van je parkeerkosten en je betaalt maar 1 euro! Makkelijker en goedkoper kan niet. 

Kom je met OV? Reis dan naar Amsterdam Centraal Station. Pak daar metro 52 naar de Vijzelgracht (2 haltes) en loop nog geen 5 minuten over de prachtige Prinsengracht naar de Duif!

– Krijg ik eten en drinken? Ja er zijn lekkere hapjes en drankjes gedurende de middag. Zorg zelf dat je geluncht hebt en kunt avondeten. 

Manifestatie Magazine Event – Energy:

6 oktober 2023 van circa 13:00 tot 17:00

De Duif, Amsterdam

i

Early bird prijs: € 122,-
Voor abonnees: € 110,-
Prijzen excl. btw

Incl. prachtige goodiebag