Oefening: manifesteren vanuit liefde

13 september 2023 | Inspiratie, Manifestatie kennis

Kun jij je al geliefd voelen? Kun jij je al volwaardig voelen? Kun jij al dankbaar zijn voor die relatie? Meestal willen we eerst die relatie om ons goed te voelen. Maar het werkt precies andersom. We hebben ons eerst al zo te voelen, wil het ook in ons leven verschijnen. Wanneer we een ander nodig hebben om gelukkig te zijn, komen we vanuit een positie waar het niet oké is. “Mijn leven is pas oké, als ik die relatie heb.” Dat betekent dat jouw geluk voorwaardelijk is. Maar het universum luistert niet naar voorwaarden. Het universum luistert naar wat jij NU uitzendt. Als er een voorwaarde is aan jouw geluk, betekent het dat je het nu nog niet bent en zal het universum jou ook geven wat je nu uitzendt. En dat is dus geen geluk. Je zal dus eerst de shift moeten maken dat het nu al oké is. Wanneer jij de frequentie uit kunt zenden van hoe jij je wilt voelen, kun je het ook ontvangen.

Wat levert de liefde jou op? Hoe voelt de liefde voor jou? Als warmte, als de zon, als gelukzaligheid, als waardering, als voldoening, als volwaardig, als volkomen rust, als thuiskomen, etc. Schrijf hier eens op.
…………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………

Kun jij vanaf nu deze gevoelens wat vaker gaan voelen, zonder voorwaarden? Iemand die deze gevoelens matcht, zal vervolgens op je pad verschijnen. Diegene is er namelijk al, maar je hebt wel eerst die frequentie uit te zenden om het ook te gaan zien. Wanneer het stemmetje van je ego weer met een belemmerende overtuiging in je gedachten voorbij komt, doe dan eens de volgende oefening. Je mag de woorden gebruiken die wij hier als voorbeeld voor je neergepend hebben, maar je mag het ook in je eigen
woorden doen.

STA EVEN STIL
Sluit je ogen. Haal een paar keer diep adem en richt jezelf liefdevol tot je ego. Bedank je ego, want het doet dit niet om je pijn te doen. Het wil je enkel beschermen. Het wil je veilig houden. Dus keer liefdevol naar binnen en zeg: “Dankjewel, voor je bescherming. Bedankt dat je al die jaren zo je best hebt gedaan om mij veilig te houden, maar dit dient mij niet langer. Ik ben veilig nu. Datgene waarvoor jij mij probeert te behoeden, dat is niet langer mijn verhaal. Bedankt voor je input, maar ik laat dit nu los, en ik sta open voor nieuwe overtuigingen, overtuigingen van de liefde. Dankjewel.” Tot slot; mocht je, naar aanleiding van dit artikel binnen no-time je soulmate aan de haak geslagen hebben (’t zal ons niet verbazen) houden wij van de redactie ons graag aanbevolen voor een samenvatting van jullie liefdesverhaal in de toekomst. The cheesier, the better. Met liefde, uit liefde. De liefde mag gevierd worden!

Het hele artikel lees in je in de vijfde editie Love van Manifestatie Magazine. 

You have Successfully Subscribed!