Manifesteren is makkelijker als je beseft dat alles energie is

28 mei 2022 | Inspiratie, Manifestatie kennis

Materie is energie

Alle materie bestaat uit atomen en die atomen bestaan weer uit subatomaire deeltjes. Die subatomaire deeltjes zijn 0,00001% van het atoom. De rest van het atoom is ‘leeg’. En die deeltjes, die 0,00001%, zijn pulserende energieballetjes die er soms wel zijn en soms niet. Onze wereld is heel bijzonder… Maar om het makkelijk te maken, alle materie, is eigenlijk energie, trilling, met een eigen frequentie.

Wij zien dat niet, omdat ons brein trilling op dat niveau niet bewust kan waarnemen. Ik vergelijk het vaak met het wiel van een auto. Wielen hebben velgen. Die kun je zien als een auto 20 km per uur rijdt. Maar wanneer een auto 100km per uur rijdt, dan kunnen we de velgen niet meer onderscheiden. Het gaat te snel voor ons om bewust waar te nemen. Dat geldt ook voor materie. Wij zien een vast object. Maar feitelijk is materie energie.

Manifesteren door je te verbinden met de energie die jij wenst te ontvangen

Als je dat beseft, wordt het idee van manifesteren ook makkelijker. Wij bestaan uit dezelfde bouwstenen als materie. Ook wij zijn energie. Dat is vaak erg voelbaar wanneer je een ruimte binnenloopt waar of juist net heel erg is gelachen of wanneer je een ruimte inloopt waar net ruzie is geweest. Je voelt het. Maar ook als de energie niet zo direct voelbaar is, heeft het wel effect. Wees je daarom bewust met welke energie jij je verbindt. Probeer je met mensen, materie te omringen die passen bij hetgeen jij wenst neer te zetten, hetgeen jij wenst te manifesteren.

Wil jij meer succes boeken met je bedrijf? Verbind je met succes. Omring je met mensen die succes hebben met hun bedrijf. Voel je al als die persoon die een succesvol bedrijf heeft. Dan kan het naar je toekomen. Energie matcht energie met dezelfde frequentie.

Alles is mogelijk, jij kunt alles manifesteren, zo lang jij de energie kunt matchen met hetgeen jij wenst.

 

Tekst: Linda Dronkers-Steijn – Linda is oprichter en hoofdredacteur van Manifestatie Magazine en auteur van het boek Golven van geluk, dat de wetenschap achter manifesteren op begrijpelijke manier uitlegt.

You have Successfully Subscribed!