Manifestatiewijsheden van kids: Pleun (7): ‘Ik heb een show bedacht en die heet Fun met Pleun’

31 augustus 2023 | Inspiratie, Manifestatiewijsheden van kids

Kinderen. Wat manifesteren betreft kunnen we nog wat van ze leren. Ze zijn puur in hun emoties en dromen grenzeloos. Zien weinig beren op de weg en fantaseren hele levensverhalen bij elkaar. Geloven in oneindige mogelijkheden en leven voluit. Veel volwassenen weten niet meer hoe dat moet. Gelukkig deelt Laura Langens – schrijfster van kinderboeken over manifestatiewijsheden van kinderen die zij interviewt over hun dromen.

Voor de zesde editie Happy healthy interviewde Laura twee meiden Pleun (7) en Diede (6) waarbij ze groot mogen denken en grenzeloos mogen dromen.

PLEUN
Als Pleun (7) groot mag denken en grenzeloos mag dromen dan weet ze het wel. Zij wil twee dingen worden: acrobaat en actrice. En dit is niet zomaar een droom, ze heeft het al helemaal uitgedacht. ‘Ik heb een show bedacht en die heet Fun met Pleun. Het gaat over Alice in Wonderland. Ik ben dan Alice en een acrobaat.’ Dat klinkt geweldig! Ik zie het al voor me, jij ook? Pleun heeft de trucjes al in haar hoofd zitten. Ze kan een achteruitkoprol, een salto, de flikflak en over een grote waterbak springen. Dat komt helemaal goed. Vooral beroemd zijn lijkt haar heel leuk. Dan kijken ze naar je, heel veel mensen vinden je leuk en je mag handtekeningen uitdelen. Ik heb ook al een hand-tekening gekregen van Pleun. Het is de P en L, met een hartje in het midden. Deze ga ik koesteren. Als ik aan haar vraag of ik ook een rol mag spelen in haar show is dat niet helemaal de bedoeling. Pleun gaat namelijk alle rollen zelf spelen. Maar na overleg mag ik de lampen bedienen. Dat lijkt me fantastisch!

Lees de andere grootse en grenzeloze droom van Diede in de zesde editie Happy healthy van Manifestatie Magazine. Bestel je meer dan één editie? Dan betaal je géén verzendkosten én ontvang je stapelkorting: €12,12 p.s. voor twee en €11,11 p.s. voor drie of meer. 

You have Successfully Subscribed!