Kids en hun manifestatiewijsheden: Julius (6): ‘Mijn eigen restaurant in de vorm van een pizza’

30 juni 2023 | Inspiratie, Manifestatiewijsheden van kids

Kids. Wat manifesteren betreft kunnen we nog wat van ze leren. Ze zijn puur in hun emoties en dromen grenzeloos. Zien weinig beren op de weg en fantaseren hele levensverhalen bij elkaar. Geloven in oneindige mogelijkheden en leven voluit. Veel volwassenen weten niet meer hoe dat moet. Gelukkig deelt Laura Langens – schrijfster van kinderboeken over manifesteren – wijsheden van kids die zij interviewt over hun dromen.

Voor de vierde editie Body & Mind zitten er bekenden voor me, het zijn namelijk de kinderen Julius en Hannah van Linda, de oprichtster van dit blad! Een aantal helderblauwe ogen kijken me verwachtingsvol aan. Wanneer ik wil beginnen, krijg ik eerst een vraag van Hannah: ‘Waarom ben jij hier?’ Goede vraag. ‘Ik ben hier om jullie te interviewen. Om jullie de vraag te stellen: Als je groot mag denken en grenzeloos mag dromen, wat zou je dan willen?’

JULIUS
Als ik aan Julius (6 jaar) vraag wat hij wil doen als hij groot mag denken en grenzeloos mag dromen, antwoordt hij dat hij kok wil worden én pizzabakker. ‘Ik heb dan mijn eigen restaurant in de vorm van een pizza’, zegt hij trots. ‘Elke dag bak ik dan een pizzamargherita voor mezelf.’ Dat is immers zijn lievelingspizza. ‘Er is ook een binnenspeeltuin met een ballenbak en een buitenspeeltuin met waterglijbanen’, voegt hij eraan toe. Dat vind ik superleuk, maar toch heb ik dan één belangrijke vraag. Ik vind het namelijk altijd zo jammer dat kinderen daar wel mogen spelen, maar de papa’s en mama’s niet. Daar heeft Julius een oplossing voor! ‘De speeltoestellen zijn heel groot, dus alle volwassenen mogen ook meespelen.’ Wat een geweldige oplossing. Hij heeft ook nog een verrassing; hij gaat namelijk voor Hannah een roze pizza maken. Over twintig jaar ga ik zeker een pizza eten bij Julius, in de speeltuin spelen en daarna op de thee bij prinses Hannah. Misschien krijg ik wel roze thee uit een roze theekopje. Wat denk jij?

Lees de andere grootse en grenzeloze dromen van Hannah in de vierde editie Body & Mind van Manifestatie Magazine. Bestel je meer dan één editie? Dan betaal je géén verzendkosten én ontvang je stapelkorting: €12,12 p.s. voor twee en €11,11 p.s. voor drie of meer. 

You have Successfully Subscribed!