Manifestatiewijsheden van kids: Jasmijn (5): ‘Alle mensen die ik ken, krijgen hun boodschappen gratis’

31 mei 2023 | Inspiratie, Manifestatiewijsheden van kids

Kids. Wat manifesteren betreft kunnen we nog wat van ze leren. Ze zijn puur in hun emoties en dromen grenzeloos. Zien weinig beren op de weg en fantaseren hele levensverhalen bij elkaar. Geloven in oneindige mogelijkheden en leven voluit. Veel volwassenen weten niet meer hoe dat moet. Gelukkig deelt Laura Langens – schrijfster van kinderboeken over manifesteren – wijsheden van kinderen die zij interviewt over hun dromen.

Op een van de vele stormachtige dagen in februari mocht ik weer drie kids interviewen over hun dromen voor de derde editie van het Manifestatie Magazine. Dit keer kletste ik met Jasmijn (5 jaar), Savannah (7 jaar) en Yara (7 jaar). Het draaide zoals altijd om die ene belangrijke vraag: ‘Als jullie groot mogen denken en grenzeloos mogen dromen, wat zouden jullie dan wensen?’

JASMIJN
Jasmijn kan niet wachten tot ze aan de beurt komt en gedurende het interview zit ze te stuiteren op het bankje. Zo enthousiast is ze! Met grote gebaren vertelt ze over haar droom: ‘Ik wil bij de Jumbo in Geffen werken,’ roept ze uit. Ze ziet het al helemaal voor zich. Ze gaat achter de kassa zitten en elke keer als ze een artikel scant dan hoort ze een klein bliepje. Als ik haar vraag waarom ze zo graag achter de kassa wil werken is haar antwoord duidelijk. ‘Daar word je superrijk van! Want al het geld van je klanten mag je houden.’ Ik besluit haar te laten dromen. Groot en grenzeloos. En ik vertel haar dat ik dan al mijn boodschappen bij haar kom kopen. Haar ogen beginnen te stralen en er verschijnt een lach om haar mond. ‘Dan hoef jij maar 1 euro te betalen. En alle mensen die ik ken krijgen hun boodschappen gratis,’ zegt ze met een stralend gezicht. Ik weet niet of de winkel het daarmee eens is, maar ik weet één ding zeker. Ik ga mijn boodschappen later bij Jasmijn kopen.

Lees de andere grootse en grenzeloze dromen van Savannah en Yara in de derde editie Money money money van Manifestatie Magazine. Bestel je meer dan één editie? Dan betaal je géén verzendkosten én ontvang je stapelkorting: €12,12 p.s. voor twee en €11,11 p.s. voor drie of meer. 

You have Successfully Subscribed!