Manifestatie-expert Leila Claassens: ‘Het universum is een energieke pitbull – het ruikt onmiddellijk of je het meent’

23 november 2023 | Inspiratie, Manifestatie kennis

Welkom in de wereld van manifesteren, waar de één het zweverig vindt en de ander het ziet als een coole ontdekkingsreis vol zelfontdekking en pure magie. Als jij dit leest, behoor je duidelijk tot die tweede groep. Dus, laten we samen die deur openen naar de realiteit die jij wilt beleven! Eerste regel van manifestatie: vraag gewoon wat je wilt! Het universum is als die ene vriend die zegt: “Je krijgt het niet als je er niet om vraagt, schat.” Dus gooi je verlangens de kosmische ruimte in en kijk wat er gebeurt. Nu, check even bij jezelf: “Wil je het écht?” Het universum heeft geen tijd voor halfbakken verlangens. Het universum is een energieke pitbull – het ruikt onmiddellijk of je het meent. Dus, duik diep in je ziel en ontdek of jouw droom een rock-solid ‘ja’ is.

En laten we eerlijk zijn, ontdekken wat je werkelijk wilt, is geen eitje. Dat is iets waar ik ook serieus mee aan de slag moest. En ik zie bij mijn klanten dat dit vaak een van de moeilijkste vraag is als ik ‘m stel. Je denkt vaak: is dit het nou? of dit is niet wat ik wil. Maar wat wil je dan wel? Dat blijkt nog behoorlijk lastig te ontdekken. Toch is het van onschatbare waarde in het proces van manifesteren. Dus ga op onderzoek uit en duik in jezelf. Praat met anderen, ontdek wat je energie geeft, gebruik assessments of schakel een coach in die je hierbij kan helpen.

Bij mijn klanten merk ik dat dit vaak een van de moeilijkste vragen in het leven is. “Is dit alles?” of “Dit wil ik niet, wat wil ik dan wel?” Ontdekken wat je wilt, is echter essentieel in het manifestatieproces. Dus, duik in jezelf. Praat met anderen, ontdek wat je energie geeft, gebruik assessments of schakel een coach in die je hierbij kan helpen. Concentreer je op de juiste vibes. Te midden van de chaos van het leven is het essentieel om je aandacht te richten op waar het écht om draait. Laat de drama’s en twijfels achter je en ga full focus op je doel af. Visualiseer alsof je leven ervan afhangt! Voel je het al kriebelen? Emoties zijn de brandstof van manifestatie. Als je je droom al kunt voelen alsof het een vet feest is waar je middenin staat, dan ben je op de goede weg. Emoties zijn als de DJ van het universum, ze bepalen de vibe.

Door jezelf te distantiëren van negativiteit, onrust en angst, zul je merken dat je steeds vaker en makkelijker bij de kern van je verlangen komt. We gaan voor positieve vibes only! Transformeer angst in kracht en zie hoe jouw verlangens stralen op de dansvloer van manifestatie. Heb je je droom in het kwantumveld gegooid? Klinkt misschien ingewikkeld, maar het draait simpelweg om het afstemmen van je energie op wat je wilt. Geloof me, het universum is als een radio die jouw frequentie oppikt. Dus, zorg dat je de juiste deuntjes de wereld in slingert.

Last but not least, heb je besloten dat het van JOU is? Geloof is de geheime saus. Als je eenmaal alle stappen hebt doorlopen, beslis dan vol zelfvertrouwen dat die droom van jou is. Het is onderweg! Dus: durf te vragen, voel de vibe en bewonder hoe jouw realiteit zich ontplooit als het coolste avontuur ooit.

Leila Claassens (46, getrouwd en heeft drie tieners) is Self-Care Leadership Expert, Manifestatie Mentor en eigenaar van haar bedrijf Manifest Your Dreamlife. Leila heeft een Self-Care methode ontwikkeld waar je op een praktische manier leert connecten met je ware essentie, zodat je jezelf, bedrijf, team en relaties naar The Next Level kunt manifesteren, zonder schuldgevoel of opgebrand te raken. Wil je meer weten over manifesteren? Lees de andere artikelen op de website!

You have Successfully Subscribed!