Manifestatie-expert Leila Claassens over geld manifesteren #1

4 oktober 2023 | Inspiratie, Manifestatie kennis

‘Waarom is geld manifesteren zo’n lastige klus?’ Vaak hoor ik mensen zeggen dat ze geld willen manifesteren en eerlijk gezegd is dat best begrijpelijk. Immers, je kunt je hypotheek niet betalen met zonnebloempitten, toch? Maar, hier zit ‘m nu net de kneep: geld manifesteren kan soms voelen als het uitvoeren van een complexe goocheltruc. Dit komt omdat we zo’n diepe emotionele connectie met geld hebben. Het is bijna alsof geld ons uitdaagt om er een diepgaande betekenis aan te hechten (terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is), en als we dat eenmaal doen, maken we het vaak ingewikkelder dan het in werkelijkheid is.

Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal geld nodig om te overleven. Maar de gemakkelijkste manier om geld te manifesteren begint eigenlijk met een herschikking van ons onderbewustzijn. Je onderbewustzijn zit boordevol overtuigingen, gedachten en triggers met betrekking tot geld. Het vormt onze relatie met geld en bepaalt onze verwachtingen ervan. Dus als je moeiteloos geld wilt aantrekken, moet je die diepgewortelde overtuigingen over geld eerst aanpakken. Veel van die overtuigingen zijn ontstaan in onze kindertijd, toen we als kleine sponzen alles opzogen wat er over geld werd gezegd en geleerd. Het grappige is dat deze overtuigingen geen feitelijke waarheden zijn; het zijn simpelweg onze persoonlijke opvattingen gebaseerd op die vroege programmering.

Onthoud dat het geen vaststaand feit is dat geld moeilijk te krijgen is, dat je slechts een beperkte hoeveelheid geld kunt hebben, of dat grote hoeveelheden geld buiten jouw bereik liggen. Dit zijn geen vaststaande feiten; het zijn jouw overtuigingen gebaseerd op jouw geprogrammeerde denkwijze. Het is belangrijk om te beseffen dat veel mensen overvloedig geld hebben, en dat geld ook voor jou mogelijk is als je begint te geloven dat het voor jou mogelijk is. Het begint allemaal bij jou.

Je kunt niet proberen geld aan te trekken terwijl je tegelijkertijd een negatieve houding ten opzichte van geld hebt, want dat creëert conflicterende energie. De energie van ontvangen en negativiteit gaan simpelweg niet hand in hand. Als je succes wilt, moet je eerst je perspectief op geld veranderen en het zien als een bron van mogelijkheden, waarbij niets is uitgesloten en geld op verschillende manieren kan verschijnen, omdat geld altijd beschikbaar is om je te ondersteunen.

Volgende maand schrijf ik over mijn persoonlijke ervaring met geld manifesteren, waarbij ik erachter kwam dat er voor mij veel blokkades rondom geld hingen. Die blokkades ruimde ik op (hoe ik dat deed schrijf ik in mijn volgende blog), waarna het ontvangen van geld veel beter ging! In de tussentijd kun jij nagaan of jij ook blokkades rondom geld voelt. Vind je het lastig om te ontvangen? Geef je het snel uit? Hoe is jouw relatie met geld?

Leila Claassens (46, getrouwd en heeft drie tieners) is Self-Care Leadership Expert, Manifestatie Mentor en eigenaar van haar bedrijf Manifest Your Dreamlife. Leila heeft een Self-Care methode ontwikkeld waar je op een praktische manier leert connecten met je ware essentie, zodat je jezelf, bedrijf, team en relaties naar The Next Level kunt manifesteren, zonder schuldgevoel of opgebrand te raken. Wil je meer weten over manifesteren? Lees de andere artikelen op de website!

You have Successfully Subscribed!