Het mooiste wat ik ben geworden, is mezelf!

14 maart 2022 | Inspiratie, Manifestatie kennis

Een inspirerend levensverhaal van oprichter van de Levensschool Esther van der Werf.

Lange tijd heb ik mijzelf niet veilig gevoeld in mezelf in het leven. Ik ben geboren als paranormaal meisje bij een moeder die depressief was, nooit lachte en angstig in het leven stond. Ik voelde alles wat er in haar aanwezig was, maar waar zij niet naartoe kon gaan door de tijd waar zij in leefde.

In de avond bad ik met engelen of ze me wilden helpen me goed te voelen in het leven. Ik noem het hier bidden maar je mag het ook mediteren noemen. Het gaf mij rust in alles wat ik voelde. Ik had als jong meisje al een hele sterke behoefte aan zingeving, ik zag ook precies wat er in mensen leefde, wat hun angsten waren en welke maskers ze droegen om te kunnen overleven. Ik had moeite met het omgaan van deze maskers. Want hierdoor voelde ik dat weinig mensen echt zichzelf waren. Met als gevolg dat ik me onveilig ging voelen want ik nam de onderstroom tot me. Ik werd steeds één met de ander hun pijn. Waardoor ik me verzwakt voelde, niet zeker, zenuwachtig en oplettend.

En het werd mijn missie om mijn moeder gelukkig te maken. Toen ik 15 jaar was, werd ik uit huis geplaatst en raakte ik mijn basis -dus ook mezelf- kwijt.

Door een intensieve weg van zelfheling vond ik uiteindelijk de sleutel terug. Ik heb vele healers bezocht om mijn trauma ‘s te kunnen verwerken en transformeren. Ik zocht alle liefde en veiligheid buiten mezelf, maar op een dag herinnerde ik mij, dat de liefde en de veiligheid in mijzelf aanwezig waren. Wanneer je zoekt naar liefde, naar veiligheid, naar vertrouwen, naar bescherming, naar geborgenheid en je vraagt de bevestiging buiten jezelf, dan zal je steeds opnieuw in de leegte van jezelf aankomen. Je zoekt naar een thuis waar jij mag zijn en jezelf kan zijn. Maar je blijft je onvervuld voelen en niet verbonden. Dan is er maar één weg en dat is het thuis terugvinden in jezelf. Hierin heb je uiteindelijk zelf de sleutel.

Ik heb geleerd in het leven om gelukkig te zijn met klein geluk. Het zijn de meest kleine dingen waardoor ik intens geluk voel en voel dat ik leef en word gedragen. Stilstaan bij alles wat mijn weg kruist is een way of living geworden waardoor ik elke dag verwondert kan zijn over wat het leven ons brengt in samenhang met het universum.

Ik begon weer engelen te zien, overleden zielen kwamen weer terug in mijn communicatie met mensen, waardoor de ander in een diep proces van heling terugkwam. Het bracht mij terug en hierdoor heeft het leven zelf mij alle inspiratie gegeven om te kunnen doen wat ik doe. Mijn verhaal is nooit bedoeld om iemand te overtuigen van een waarheid het is bedoeld om liefde door te geven en verlichting in het hart te brengen.

Dit gevoel en deze wijze van leven geef ik door. Mijn manier van ondernemen heeft dan ook als basis, dat ik in alles mijn hart, mijn ingevingen en mijn intuïtie volg en dat vervolgens manifesteer. Mijn grootste manifestatie proces is denk ik het diepe vertrouwen in mezelf als ook in het leven. Als ook al die mensen die ik heb mogen bijstaan om ditzelfde te integreren, waardoor ze de weg van hun hart zijn gaan volgen.

Over Esther

Esther heeft in 2016 de Levensschool opgericht waarbij ze heel veel mensen heeft begeleid in het volgen van de weg van hun hart, te leren luisteren naar hun intuïtie, en om hun ziel te doen ontwaken. Wil je meer weten over Esther of haar bedrijf? Zie: https://www.esthervanderwerf.frl

You have Successfully Subscribed!