Dit wil je weten over het Stier-seizoen 2024

23 april 2024 | Manifestatie kennis

Astrologie gelooft dat de positie van de zon, maan en planeten invloed heeft op ons bewustzijn en gedrag. Het seizoen van elk sterrenbeeld speelt hierbij dan ook een belangrijke rol. Vrijdag 19 april 2024 begon het Stier-seizoen. Maar wat houdt dit eigenlijk in? En in hoeverre heeft dit invloed op ons dagelijks leven?

Is deze duik in het sterrenstelsel voor jou helemaal nieuw? We gaan effe een stapje terug. In de astrologie heb je de planeten: Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto en Chiron. Deze bollen staan, net als de zon en de maan, in een dierenriemteken. Een dierenriemteken klinkt misschien wat abstract, maar zijn onze welkbekende sterrenbeelden, namelijk: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpieon, Boogschuter, Steenbok, Waterman en Vissen.

Lees ook: Dit is hoe je met een vision board kunt manifesteren

Seizoen van de Stier
Volgens de astrologie bevindt de zon zich van 19 april tot 20 mei 2024 in het teken van Stier. De hele maand kunnen we de energie van dit sterrenbeeld sterker voelen. En dat is heus niet voor de Stieren onder ons, maar geldt voor ieder sterrenbeeld. Hiervoor zaten we in een periode van de Ram, die in het teken stond van actie ondernemen, impulsiviteit en vallen en opstaan. Deze periode staat bekend als ontspanning, rust en vertraging. Je kunt je wat meer gefocust en serieuzer voelen. Best lekker als je vorige maand aan een nieuw project bent begonnen, want deze maand kan jij de tijd goed benutten om hiermee door te gaan en dat weliswaar in alle rust.

Stierlijke kenmerken
Mensen met het sterrenbeeld Stier staan ​​bekend om hun vastberadenheid, geduld en loyaliteit. Ze hebben een sterke connectie met de natuur. Daarnaast houden ze vaak van comfort en luxe. Stieren zijn vaak praktisch ingesteld en hebben een talent voor het creëren van schoonheid in hun omgeving. Tijdens het Stier seizoen kunnen we allemaal een beetje van deze stabiliteit en focus ervaren. Maar ook het genieten van mooie dingen, comfort en kwaliteit is deze maand geen overbodige luxe.

Lees ook: Zo maak je jouw huis feng shui-proof

Tips voor deze maand

  • Creëer een rustige en comfortabele omgeving thuis;
  • Plan wat me-time in. Zet kaarsjes aan in huis, ga in bad of plof met een goed boek op de bank;
  • Geniet van lekker eten door bijvoorbeeld met verse ingrediënten te koken;
  • Maak tijd vrij om te genieten van de natuur;
  • Wees geduldig en neem de tijd voor belangrijke beslissingen.

You have Successfully Subscribed!