Manifestatie-expert Leila Claassens: Zo verhoogt selfcare jouw manifestatiekracht!

24 juni 2024 | Columns

Als je deze column leest, ben ik net terug van mijn allereerste bezoekje aan Curaçao ooit. Dat eiland wat ik alleen vanaf de zijlijn kende dankzij vrienden die er graag vertoeven.

Maar deze keer? Deze keer was anders!

Mijn dochter en haar vriend verbleven er voor een half jaar, dus dacht ik: waarom niet? Ons gezin besloot om ze in de meivakantie een bezoekje te brengen.

Te midden van dit tropische avontuur heb ik niet alleen genoten dat het gezin weer bij elkaar was, de zon, de zee en het strand, maar heb ik ook twee uitverkochte Manifestatie Masterclasses gegeven én vooral genoten van mijn eigen gezelschap.

Misschien denk je nu: alleen op reis? Saai, toch? En voel je je niet schuldig om je gezin en klanten zo lang alleen te laten? Nou, ik kan je vertellen: NOPE!

Ik ken mezelf door en door. Ik weet precies wat ik nodig heb om in mijn element te zijn. En dat begint met duidelijk communiceren naar mijn dierbaren en klanten toe. Clarity is key, niet alleen bij het manifesteren van je dromen, maar ook bij het uiten van je behoeften aan anderen.

Ik snap de twijfels, echt waar. Vroeger dacht ik ook dat ik niet lang van huis kon zijn. Dus begon ik klein, met een nachtje in Zeeland, en later een weekje Ibiza. En dit jaar werd het 4,5 week Curaçao, waarvan 2,5 week heerlijk met Me, Myself & I.

Maar het draait niet om de afstand, het gaat om de quality time met mezelf. Als ik niet eens 24 uur alleen kan zijn, waarom zouden anderen dan in mij moeten investeren?

En nee, alleen reizen is allesbehalve saai. Ik voel me niet eenzaam, integendeel. Mijn dagen waren gevuld met zelfzorg activiteiten waar ik energie van krijg:

  • Mediteren over zelfliefde
  • Uitgebreid wandelen
  • Uit eten in mijn eentje
  • Verbinding maken met mijn intuïtie
  • Mijn verlangens onderzoeken en mijn manifestatiekracht versterken
  • Herinneren wie ik ben en waar ik toe in staat ben

Dit is voor mij selfcare in zijn puurste vorm. Het gaat verder dan een dagje sauna of ontbijt op bed. Ik ga voor duurzame resultaten die wat meer tijd vergen dan een snelle verwennerij. En geloof me, het is het helemaal waard.

Selfcare en manifesteren:

In hoeverre heeft selfcare met manifesteren te maken? Nou, selfcare is de sleutel tot het creëren van de juiste mindset en energie die nodig is om je dromen te realiseren.

Door jezelf liefdevol te behandelen, te luisteren naar je intuïtie en jezelf de ruimte te geven om te groeien, verhoog je je vibratie en trek je positieve ervaringen en gebeurtenissen aan in je leven.

Dus eigenlijk is selfcare een essentieel ingrediënt om jouw manifestatiegame te verhogen en je gewenste realiteit te manifesteren!

Ik ben benieuwd naar jouw kijk op selfcare. Als we verder kijken dan een snelle verwennerij, zoals een dagje sauna of een uurtje wandelen, wat betekent zelfzorg dan werkelijk voor jou?

You have Successfully Subscribed!