Women Unite Event

“As individuals we are strong. Together, we are unstoppable!”

Op 17 maart 2023 gaan we samen een onvergetelijke middag beleven!

N

Ben jij ook met manifesteren en bewustzijn bezig? Vind je dit allemaal mega interessant, maar zoek je op dit vlak nog meer verbinding?

N

Weet jij dat jij als vrouw een ongelofelijke kracht in je hebt, maar komt dit er nog niet helemaal uit?

N

Ben jij op zoek naar een boost in je vrouw en kracht zijn? en/of

N

Heb jij ook altijd de droom gehad om je cover waardig te voelen en wil jij ook een keer in Manifestatie Magazine komen?

Dan hebben wij iets super tofs voor jou!

Hét Women Unite Event!

De maart editie heeft thema Women Unite! Hoe leuk om naast het fysieke magazine ook real life kennis te delen en met elkaar te verbinden zodat we allemaal in onze vrouwelijke kracht komen te staan!

Individueel zijn we krachtig, gezamenlijk zijn we onweerstaanbaar!

Als je met manifesteren en bewustzijn bezig bent, dan ben je je misschien wel bewust dat alles energie is en dat we een creërende kracht bezitten. Wanneer we onze krachten, onze intentie, onze energie, bundelen, dan versterkt dat onze creatiekracht. En dat is precies wat we gaan doen met Women Unite! We gaan gebruik maken van onze gezamenlijke energie!

Tijdens het Women Unite Event ga jij:

 • een middag beleven om nooit te vergeten
 • dichter bij jouw dromen en doelen komen
 • met andere power vrouwen verbinden
 • een shift maken in jouw energie

Dan hebben wij iets super tofs voor jou!

Op 17 maart 2023 vindt het Women Unite Event plaats!

Dit ga je ervaren:

 • We gaan die dag de editie Women Unite van het Manifestatie Magazine lanceren. Die editie staat vol met inspiratie om (als vrouw) in je kracht te staan. Met interviews en rubrieken van topvrouwen!
 • Er zijn twee hele bijzondere en inspirerende sessies waarbij we gebruik gaan maken van de groepsenergie en het kwantumveld. We gaan ons als groep en ieder individueel energetisch upliften!
 • We gaan een gezamenlijke meditatie/visualisatie doen begeleid op prachtige livemuziek en gaan een jump maken naar meer liefde en overvloed.
 • We gaan iets doen waardoor je de mogelijkheid hebt om in het magazine te komen!
 • En uiteraard gaan we samen verbinden onder het genot van een lekker drankje en hapje!

En dit alles op een unieke en te gekke locatie in de buurt van Amsterdam: een prachtige monumentale locatie! Alleen de meditatie begeleid met livemuziek op deze plek is al goud waard! Voor € 110,- ex btw kun jij er als abonnee van Manifestatie Magazine al bij zijn! (vul bij je bestelling waardeboncode: Abonnee in en in het opmerkingenveld je abonneenummer. De korting wordt automatisch verwerkt) Niet abonnees betalen een prijs van €122,- ex btw. De pre-order tickets zijn al uitverkocht, dus reserveer nu jouw plek! De goodiebag is al meer dan 100 euro waard! 

Wie zijn de sprekers?

Vilna van Betten

Vilna heeft zichzelf na een jarenlange vindtocht geheeld…. En dat was het omslagpunt in haar leven. Wat was de sleutel naar heling? Na jarenlange onderzoeken, studies en ervaring in haar praktijk wist ze het. Hieruit is haar eigen helende methodiek ontstaan. Deze methode gaat uit van het energetische principe dat al jouw cellen uit energie bestaan met een trilling. Wanneer deze trilling verstoord is of geblokkeerd, ervaar je klachten. Daarnaast is het dé ideale mix van kennis uit de kwantumfysica, epigenetica, positieve psychologie en oosterse wijsheden. Ze noemt het ook wel het vergeten weten, want jij hebt niet alleen zelfhelende kracht, je bent het ook! Je gaat aan de slag om jouw onbewuste celgeheugen te resetten waardoor de trilling verandert en jij in een nieuw pijnvrij en gelukkig bewustzijn bent en jouw gewenste toekomst manifesteert. En dat is dus de Body & Mind Reset.

Op het Women Unite Event gaat ze jou dit ook laten ervaren. Vilna gaat een Body & Mind Reset met ons doen! Wij hebben dat een aantal keer eerder live mogen ervaren en dit is werkelijk waar magisch!

Marjolein Berendsen

Marjolein is oprichter van ZoMA, het opleidingsinstituut voor Reiki en heeft zelf een bijzonder levensverhaal met bijzondere gaven. Marjolein zal op het event een meditatie/visualisatie begeleiden waarbij ze ook groeps Reiki gaat toepassen. Wie Marjolein kent, weet dat dit heel mooi gaat worden! Dus bereid je voor op een magische reis!

AnurA

De gezamenlijke meditatie/visualisatie ondersteund met Reiki door Marjolein, zal op een prachtige manier ondersteund worden door livemuziek en zang van AnurA. We kwamen Tamara (ANURA is haar artiestennaam) een aantal jaren geleden tegen op een weekend event. We waren blown-away van de pracht van haar zang en hoe zij een live visualisatie begeleidde met haar stem. Toen we het event gingen organiseren wisten we direct: daar moet AnurA bij zijn! En ze zei ja! Ga het ervaren tijdens het Women Unite Event!

 

Foto: G. Pijper – Maximum Potential

Lena Rentschler

Ze werkte 8 jaar geleden 70 uur per week, kampte met chronische slapeloosheid en voelde zich onzeker en voelde zich regelmatig doelloos en verloren. En ze was zo moe… Nu is dat anders! Ze weet wat ze wil, ze voelt zich enorm krachtig en heeft een heldere missie: andere vrouwen zich ook weer krachtig laten voelen! En dat begint volgens Lena bij de vrouwelijke cyclus. Hoe kan het toch dat je op het ene moment bulkt van de energie en alles aankan en op het andere moment je het liefste je bed in zou willen kruipen en die ene opmerking van je man nét te veel is? Lena komt ons op een leuke, inspirerende en enthousiaste manier alles vertellen over de kracht van de vrouwelijke cyclus en hoe jij meer in je kracht kunt gaan!

Dit wordt het vrouwevent waar je bij wilt zijn!

Wanneer heb jij (voor het laatst) met een groep vrouwen een enorme kracht gevoeld? Echt enorm? Misschien helemaal nooit? Misschien al lang geleden? Daar kan nu verandering in komen!

Als vrouwen vanuit hun hart en met een intentie van liefde met elkaar gaan verbinden, ontstaat er een enorm krachtveld. Dat is wat we gaan doen! Ondersteund met helende en inspirerende sessies en meditaties!

 Je gaat als een liefdevol energiebommetje naar huis! En het mooie is, dat je altijd terug kan gaan naar die energie. Ook dat gaan we je meegeven. Waardoor je met vertrouwen de volgende stap op jouw pad kunt zetten. 

Hoe wat en waar?

Het Women Unite Event is:

 • Op vrijdagmiddag 17 maart van 14.00 – 18.00 uur. Deuren gaan om 13.15 open.
 • Op een unieke historische locatie: De Duif in Amsterdam. Zie meest gestelde vragen voor hoe makkelijk het bereikbaar is! 
 • Met een ongelofelijke gastenlijst en hele bijzondere sprekers!
 • En met de mogelijkheid voor een meet & greet met het Manifestatie Magazine team en power vrouwen die in het magazine staan.

Wil jij dat niet missen? Er zijn beperkt tickets beschikbaar en het event is al bijna uitverkocht! Voor abonnees met een jaarabonnement op Manifestatie Magazine is de ticketprijs nu tijdelijk € 110,- ex btw! (vul bij je bestelling waardeboncode: Abonnee in en in het opmerkingenveld je abonneenummer. De korting wordt automatisch verwerkt) Niet abonnees betalen € 122,- ex btw.   

 

Tot slot

Naast een onvergetelijke middag, een waardevolle verbinding, een boost aan kracht en energie, ga je connecten met gelijkgestemden, vrouwen die allemaal bezig zijn met manifesteren en bewustwording en een toffe goodiebag (die op dit moment al meer dan 100 euro waard is).

Zien we je 17 maart 2023? 

Meest gestelde vragen:

– Waar is het? De Duif in Amsterdam. Dit is echt een waanzinnige locatie! En heel goed bereikbaar.

Kom je met de auto? Parkeer voor 1 euro bij de RAI (hele grote overzichtelijk parkeergarage). Je loopt de parkeergarage uit en je loopt zo op de metrohalte af. Pak metro 52 (die komt elke paar minuten) en na 2 haltes stap je uit bij halte Vijzelgracht. Vanaf daar loop je nog geen 5 minuten over de Prinsengracht (prachtig!) naar de Duif. Je bent binnen een kwartier van de RAI naar de Duif.  Ga weer terug met de metro naar de RAI, scan je OV kaart bij het afrekenen van je parkeerkosten en je betaalt maar 1 euro! Makkelijker en goedkoper kan niet. 

Kom je met OV? Reis dan naar Amsterdam Centraal Station. Pak daar metro 52 naar de Vijzelgracht (2 haltes) en loop nog geen 5 minuten over de prachtige Prinsengracht naar de Duif!

– Krijg ik eten en drinken? Ja er zijn lekkere hapjes en drankjes gedurende de middag. Zorg zelf dat je geluncht hebt en kunt avondeten. 

– Waar vind ik mijn abonneenummer? In je bevestigingsmail van je abonnement staat je abonneenummer. Kun je de mail niet vinden? Vermeld dan duidelijk je naam. 

Women Unite Event:

17 maart 2023 van 14:00 tot 18:00

De Duif, Amsterdam

i

Tickets: € 122,-
Voor abonnees: € 110,-
Prijzen excl. btw

Incl. Goodiebag t.w.v. €100,-

You have Successfully Subscribed!