De Magische Creatiedoos Workshop!

YOU ARE CREATED TO CREATE!

 

17 april zat vol en was een groot succes, daarom volgt op 22 mei de 2e workshop!

In het boek Vraag en het wordt gegeven van Esther Hicks staat een geweldige oefening om je vibratie mee te verhogen en jouw wensen te creëren: de magische creatiedoos!

De magische creatiedoos is een plek waar je alle dingen plaatst die je in je leven wil manifesteren. Hoe? Allereerst zoek je een geschikte doos. Dit kan een mooi exemplaar zijn dat je al in huis hebt of gewoon een oude schoenendoos. In het laatste geval: versier, beplak of verf hem naar jouw smaak. Zorg ervoor dat ‘ie er prachtig uitziet. Schrijf dan op het deksel: ‘Alles wat in mijn magische creatiedoos zit – IS!’

Vervolgens verzamel je plaatjes van jouw dromen. Bijvoorbeeld door tijdschriften door te bladeren of online te zoeken naar afbeeldingen van dat wat je in je leven wilt aantrekken. Dit kan van alles zijn: een mooie (vakantie)bestemming, een droombaan, een gezond lichaam, wat je maar wilt. Je kunt ook opschrijven wat je wilt manifesteren. Als je bijvoorbeeld een partner probeert aan te trekken, kun je op papier beschrijven hoe jij je voelt als jouw partner in je leven is. Al deze dromen en wensen leg je in de doos.

Wanneer je een foto, tekening of beschrijving in jouw magische creatiedoos stopt, zeg dan in gedachten of hardop: ‘Dank je wel voor het zegenen van mij met wat ik verlang. Alles wat in deze doos is opgenomen, is.’

Hoe meer je erin legt, hoe meer je bezig bent met dat wat je wenst. Dit is een prachtig proces, want de meeste mensen zijn vaker bezig met wat ze niet willen in plaats van wat ze juist wel wensen. De magische creatiedoos helpt je te focussen op jouw dromen en om jouw frequentie, oftewel jouw energie, te verhogen.

Je kunt dit natuurlijk alleen doen, maar hoe bijzonder zou het zijn om dit samen met gelijkgestemden te doen? Hier heeft Manifestatie Magazine wat op bedacht…

De Magische Creatiedoos Workshop 

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? In de komende maanden gaan wij met een kleine groep mensen gezamenlijk een magische creatiedoos maken! Wil jij meegenomen worden in een door ons begeleide diepe visualisatie om jouw dromen naar boven te toveren om vervolgens jouw magische creatiedoos te maken en vullen? Meld je dan nu aan via onderstaande knop. 

Een superleuke workshop waar je bij wilt zijn!

Wat kun jij verwachten tijdens deze workshop:

 • Heerlijke hapjes en drankjes
 • Een door ons begeleide diepe visualisatie
 • Een tafel vol tijdschriften om al je droombeelden te verzamelen (inclusief scharen)
 • Een ontspannen en creatieve sfeer waarin je jezelf kunt uiten
 • Inspirerende gesprekken en het delen van ideeën met gelijkgestemden
 • Deskundige begeleiding bij het samenstellen van jouw persoonlijke creatiedoos
 • Tips en technieken om je creativiteit te stimuleren en je dromen te manifesteren
 • Ruimte voor reflectie en het stellen van vragen
 • Een warm en gastvrij welkom in onze workshopruimte
 • Een prachtig aandenken aan deze bijzondere ervaring

Hoe, wat en waar?

 • Onder begeleiding van Linda Dronkers
 • Op woensdagochtend 22 mei van 9.30 – 12.00 uur
 • Een middag waarbij er veel persoonlijke aandacht is met maximaal 14 mensen.
 • Op een centrale locatie: centrum Bussum.
 • Vergeet niet je eigen prachtige creatiedoos mee te nemen – de rest regelen wij voor je!

Tot slot: geniet vooral van het proces en laat het universum de rest doen. Let the magic happen! 

Meest gestelde vragen:

– Waar is het? Manifestatie Magazine Office – Brinklaan 109-2 in Bussum.

– Kom je met de auto of trein? Parkeer dan bij rondom de locatie (iets minder dan 2 euro per uur parkeerkosten). Met het OV reis je naar Station Naarden-Bussum en vanaf daar is het een stukje lopen.

– Wat kost het? Je investeert 39,95 euro in jouw dromen! 

– Wat is inclusief? Thee, koffie, fris, lekkere versnaperingen, een tafel vol magazines, teken en plak spullen zijn inbegrepen.

– Wat krijg je? Een ochtend vol dromen, creativiteit, gezelligheid en verbinding! Een ochtend waar je met een warm, liefdevol en enthousiast gevoel weer vandaan gaat!

 

De Manifestatie Magazine Magische Creatiedoos Workshop:

22 mei 2024 van 9.30 tot 12.00 uur

Brinklaan 109-2 Bussum
i

€ 39,95 incl.

You have Successfully Subscribed!