Manifestatie Magazine Spring Event!

You create your thoughts, your thoughts create your intentions, and your intentions create your reality

– Wayne W. Dyer

Op 16 maart 2024 is het zo ver! Het Spring Event!

N

Wil jij ervaren hoe het is om meer van binnen naar buiten te leven? Vanuit je binnenwereld creëer je immers je buitenwereld.

N

Wil jij met een grote groep mooie mensen gezamenlijk een energie van liefde en overvloed neerzetten?

N

Wil jij jouw leven een nieuwe wending geven?

N

Heb jij ook altijd de droom gehad om je cover waardig te voelen en wil jij ook een keer in Manifestatie Magazine komen?

Dan hebben wij na het daverende succes van de vorige twee edities, weer iets super tofs voor jou! Op 16 maart vindt het waanzinnige Manifestatie Magazine Spring Event plaats!

Hét Manifestatie Magazine Event – Spring!

Na het overgeweldige succes van het Women Unite Event en het Energy Event, staan ​​we nu te popelen om ons volgende event met jullie te delen: het Spring Event! Hoewel er enige gelijkenis is, zijn er ook verschillen met de vorige evenementen. Eén ding is zeker: het wordt opnieuw een unieke en betoverende ervaring! 🌸✨

Individueel zijn we krachtig, gezamenlijk zijn we onweerstaanbaar!

Als je met manifesteren en bewustzijn bezig bent, dan ben je je misschien wel bewust dat als je van binnen weet wat je wilt en je aandacht naar binnen richt op wat je wilt het ook verschijnt in je buitenwereld. En dat is precies wat we gaan doen op het Spring Event! We gaan samen onze energie inzetten om meer van binnen naar buiten te leven in plaats van te reageren op de buitenwereld.

Wil jij alvast een voorproefje? Je kunt de aftermovie van het Energy Event, gemaakt door Anouk Fleming van AN MEDIA hier bekijken: https://youtu.be/C_BjGIiH0DQ

 

Tijdens het Spring Event ga jij:

 • een middag beleven om nooit te vergeten
 • dichter bij jouw dromen en doelen komen
 • met andere power vrouwen én mannen verbinden
 • een shift maken in jouw energie
 • Meer van binnen naar buiten leren leven

Dit ga je ervaren:

 • Er zijn magische en inspirerende sessies, waaronder iets heel bijzonders, waarna je je als herboren zult voelen!
 • Kennissessies hoe jouw droomleven te creëren.
 • Live zang die deze dag helemaal afmaakt!
 • We gaan die dag de nieuwste editie van het Manifestatie Magazine lanceren. Met de kans om in het magazine te komen.
 • En uiteraard gaan we samen verbinden onder het genot van een lekker drankje en hapje

En dit alles hoogstwaarschijnlijk op een unieke en te gekke locatie in Amsterdam: de Duif! Voor € 122,- incl. btw kun jij er als early-bird en abonnee van Manifestatie Magazine al bij zijn (vul bij je bestelling je abonneenummer in bij het opmerkingenveld)! Niet abonnees betalen een prijs van €133,- incl. btw. De goodiebag heeft al een enorme waarde! Na de early bird prijs gaat de reguliere ticketprijs in, zijnde €144,- incl. btw voor abonnees, niet abonnees betalen €155,- incl. btw.

Wie zijn de sprekers?

Giel Beelen

Giel Beelen. De man van de radio. De jongen die altijd alles durfde, alles deed en de wereld graag shockeerde met zijn gedurfde acties. De huidige Giel is nog steeds hetzelfde jongetje, zoals hij zelf zegt. Maar hij is allang niet meer alleen die radio-dj. Sinds begin 2020 heeft hij namelijk een van de meest succesvolle podcast over persoonlijke ontwikkeling: KUKURU, afgelopen jaar werd hij creatief directeur bij radiostation Radio4all.nl en werd onlangs voor het eerst vader. 

Giel zal naast het opnemen van een podcast tijdens het Spring Event op 16 maart, als host zorgen voor een stralende aaneenschakeling van het programma!

Vilna van Betten

Vilna heeft zichzelf na een jarenlange vindtocht geheeld…. En dat was het omslagpunt in haar leven. Wat was de sleutel naar heling? Na jarenlange onderzoeken, studies en ervaring in haar praktijk wist ze het. Hieruit is haar eigen helende methodiek ontstaan. Deze methode gaat uit van het energetische principe dat al jouw cellen uit energie bestaan met een trilling. Wanneer deze trilling verstoord is of geblokkeerd, ervaar je klachten. Daarnaast is het dé ideale mix van kennis uit de kwantumfysica, epigenetica, positieve psychologie en oosterse wijsheden. Ze noemt het ook wel het vergeten weten, want jij hebt niet alleen zelfhelende kracht, je bent het ook! Je gaat aan de slag om jouw onbewuste celgeheugen te resetten waardoor de trilling verandert en jij in een nieuw pijnvrij en gelukkig bewustzijn bent en jouw gewenste toekomst manifesteert. En dat is dus de Vilna Methode.

Op het Spring Event gaat ze jou dit ook laten ervaren. Vilna gaat Vilna Methode met ons doen! 

Tijn Touber

Tijn Touber is schrijver, muzikant, onderzoeker en inspirator. Hij is oprichter van de succesvolle band Lois Lane. Na zijn muzikale avontuur legde hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling. Hij heeft inmiddels vele succesvolle spirituele boeken geschreven, waaronder Time Bender en Time Bender 2 komt eraan. Hij geeft lezingen, trainingen en is initiatiefnemer van Stadsverlichting. We zijn dankbaar dat Tijn op het Spring Event alle deelnemers zal inspireren met zijn ongelofelijke diepgaande kennis. 

 

Tijn Touber 

 Jessie Jazz Vuijk

Een stralend energiebommetje. Dat kan er maar één zijn: Jessie Jazz Vuijk. Deze alleskunner was in 2015 Miss Nederland, deed mee aan Expeditie Robinson, vocht drie bokswedstrijden voor Boxing Stars (en won!) is founder van het online sisterhood platform Sheflore waarbij ze vrouwen in hun kracht en mooiste potentie wil zetten én is onlangs voor het eerst moeder geworden. Alles is tenslotte energie en daar weet Jessie Jazz alles van: ‘De allermooiste lessen zitten in de uitdagingen van het leven. Om dat aan te gaan moet je moedig zijn, durven voelen en in je eigen energie komen.’

Chantal van Doesburgh

De Goede Moeder, een semi waargebeurde roman van vrouwencoach, inspirator en auteur Chantal van Doesburgh. Chantal is midden twintig wanneer ze te horen krijgt dat ze besmet is met het hiv-virus. Vanaf dat moment staat haar leven op zijn kop en krijgt het een totaal andere wending dan dat ze voor ogen had. Ze weet direct één ding zeker: ik kan mezelf helen, en ik ga hoe dan ook niet dood. Chantal kan nu zeggen dat de hiv-besmetting precies is dat haar moest overkomen. Waarom? Omdat het haar op het pad bracht van kennis over vrouwen, seksualiteit en hoe trauma’s opgeslagen liggen in de baarmoeder en van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven. Trauma’s die vrouwen in hun greep kunnen houden.

Chantal haar missie: vrouwen alles leren over de baarmoeder. ‘Vrouwen hebben geen idee hoe krachtig dat is. Op het moment dat we dat beseffen en leven vanuit het meest vrouwelijke in ons, de baarmoeder, dan gaan we ons licht schijnen’. En dit is dan ook precies wat ze op het Spring Event gaat doen

Dit wordt het event waar je bij wilt zijn!

Wanneer heb jij (voor het laatst) met een groep een enorme kracht gevoeld? Echt enorm? Misschien helemaal nooit? Misschien al lang geleden? Daar kan nu verandering in komen! Als we met een groep gaan verbinden, ontstaat er een enorm krachtveld. Dat is wat we gaan doen! Ondersteund met helende en inspirerende sessies en meditaties! Je gaat als totaal herboren weer naar huis! En het mooie is, dat je altijd terug kan gaan naar die vibe. Ook dat gaan we je meegeven. Dit wil je gewoon niet missen!

Hoe wat en waar?

Het Spring Event is:

 • Op zaterdagmiddag 16 maart van circa 13.00 – 17.00 uur. Deuren gaan om 12.15 open.
 • Hoogstwaarschijnlijk op de unieke historische locatie:  de Duif in Amsterdam (en anders op een andere centrale plek). Zie meest gestelde vragen voor hoe makkelijk het bereikbaar is!
 • Met hele bijzondere sprekers! 

Wil jij dat niet missen? Voor abonnees met een jaarabonnement op Manifestatie Magazine is de ticketprijs nu als early bird € 122 incl. btw (vul bij je bestelling je abonneenummer in bij het opmerkingenveld)! Niet abonnees betalen € 133 incl. btw. De reguliere ticketprijs voor abonnees is €144,- incl. btw, niet abonnees betalen €155,- incl. btw.

Tot slot

Naast een onvergetelijke middag, een waardevolle verbinding, een boost aan kracht en energie, inspiratie om meer van binnenuit te gaan leven, ga je connecten met gelijkgestemden, vrouwen en mannen die allemaal bezig zijn met manifesteren en bewustwording en een toffe goodiebag (die veel waard is).

Zien we je 16 maart 2024?

 

Meest gestelde vragen:

– Waar is het? Hoogstwaaschijnlijk in de Duif in Amsterdam (en anders op9 een andere centrale plek). Dit is echt een waanzinnige locatie! En heel goed bereikbaar.

Kom je met de auto? Parkeer dan bij de Rai P+R. Je loopt dan de parkeergarage uit, pakt de metro 2 haltes naar de Vijzelgracht en vanaf daar is het nog geen 5 minuten lopen over de prachtige Prinsengracht. Bij terugkomst bij je auto scan je je OV-chipkaart en parkeer je voor 6 euro!  

– Krijg ik eten en drinken? Ja er zijn lekkere hapjes en drankjes gedurende de middag. Zorg zelf dat je geluncht hebt en kunt avondeten.

– Hoe zit dat met abonnee en niet-abonnee? Omdat we onze vaste abonnees super dankbaar zijn voor hun support, krijgen zij korting op het event. Ben jij abonnee? Klik dan op de link voor abonnees en vul je abonneenummer in bij het opmerkingenveld. Je abonneenummer staat in de bevestigingsmail die je ontving toen je het abonnement afsloot. Ben je niet abonnee? Dan hebben we nog steeds een waanzinnige prijs voor je, het is het méér dan waard!

 

Manifestatie Magazine Event – Spring:

16 maart 2024 van circa 12:30 tot 17:00/17.30

In De Duif in Amsterdam

i

Early bird prijs: € 122,-
Voor abonnees: € 133,-
Prijzen incl. btw

Incl. prachtige goodiebag